Βαγγέλης Περρής για Πρωινό: «Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνει ότι είναι οι τελευταίες του μέρες και προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια»

«Ήρθε η ώρα του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής για Πρωινό: «Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνει ότι είναι οι τελευταίες του μέρες και προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια»

Ο Βαγγέλης Περρής στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, την συνεργασία τους για το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τις τηλεοπτικές τους κόντρες.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, λοιπόν, απάντησε με χιούμορ, όπως του αρέσει να κάνει, καθώς δεν θέλει να δίνει τροφή για περαιτέρω σχόλια που μπορεί ο καθένας να τα μεταφράσει διαφορετικά, λέγοντας πως όλοι αυτοί οι τσακωμοί είναι για να κρατηθεί ο συνεργάτης του στο "γυαλί".

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για τον Γιώργο Λιάγκα

«Το υπονοούμενο δεν το έπιασες; Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνει ότι είναι οι τελευταίες του μέρες και προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια, αλλά οι καιροί ου μενετοί. Ήρθε η ώρα του. Θα κάνει όλα τα εμπορικά, αν τα καταφέρει», είπε αρχικά με έντονη χιούμορ.

Δείτε εδώ τον πιο έντονο και πρόσφατο τσακωμό τους: «Σου ορκίζομαι στα παιδιά μου - ντροπή, το παίρνω πίσω», «Με αυτό που λες, απολύεις έναν άνθρωπο» - Χαμός στο Πρωινό με τον Βαγγέλη Περρή

«Στην εκπομπή είμαι σαν τον καιρό, είμαι συνεχεία συννεφιασμένος. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα, έχω εξασφαλίσει τη δουλειά μου, είμαι παρουσιαστής του Πρωινού... Αναβάθμιση», πρόσθεσε έπειτα και κατέληξε συνεχίζοντας την πλάκα: «Είμαι κατά της αυτοαναφορικότητας, εγώ μόνος μου είμαι ο καλύτερος από όλους».

Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, θέλησε μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, να απολογηθεί δημόσια στον Βαγγέλη Περρή, κι αυτό γιατί δεν κατάφερε να τον αφήσει να παρουσιάσει και να σχολιάσει τα θέματά του λόγω της επικαιρότητας.

Ο παρουσιαστής του εξήγησε πως αισθάνθηκε αρκετά άσχημα για τη συνθήκη αυτή, με εκείνον ωστόσο να καταλαβαίνει απόλυτα το γεγονός πως κάποια πράγματα προέχουν και δεν τον ενοχλεί καθόλου που για μία μέρα δεν κατάφερε να βγει στον αέρα όπως θα έπρεπε.

Δείτε επίσης: «Προσπαθούμε να τον βάλουμε στο ίσιο δρόμο» - Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα

«Βαγγέλη μου, θέλω πραγματικά να σου ζητήσω σήμερα ένα μεγάλο συγγνώμη. Αλήθεια! Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Είσαι όχι σημαντικό, σημαντικότατο κομμάτι αυτής της εκπομπής. Σήμερα ήταν τέτοια η επικαιρότητα και τέτοιος ο ρυθμός που ζητώ συγγνώμη ειλικρινά. Αλήθεια στο λέω. Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με εκείνον να απαντά:

«Μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα, υπήρχαν γεγονότα που ήταν πολύ πιο σημαντικά. Μην ανησυχείς Γιώργο αλήθεια σου λέω. Τα γεγονότα ήταν πολύ πιο σημαντικά από την έκφραση οποιασδήποτε γνώμης».