«Προσπαθούμε να τον βάλουμε στο ίσιο δρόμο» - Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για τον τσακωμό στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Η αποκάλυψη για το bullying στη Ρούλα Κορομηλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προσπαθούμε να τον βάλουμε στο ίσιο δρόμο» - Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για τον τσακωμό στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Τρίτης 21/11. Ο ίδιος απάντησε για την Ρούλα Κορομηλά και το bullying που "έτρωγε" παλαιότερα, κλαίγοντας στα καμαρίνια της, όπως αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη (δείτε την εδώ), ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν στον αέρα του Πρωινού μία μέρα πριν (20/11) με τον παρουσιαστή να τον κατηγορεί, όπως και την Φωτεινή Πετρογιάννη, για αισχρό λαϊκισμό (δείτε εδώ γιατί). Για το γεγονός αυτό απάντησε συγκεκριμένα, με χιούμορ, όπως πάντα.

Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

«Για να το είπε η Ρούλα δεν θα το είπε τυχαία, κάτι θα θυμάται και κάτι θυμόμαστε. Το βασικό είναι ότι είδαμε την Ρούλα, τη χαρήκαμε και μία χαρά. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται. Εγώ ήμουν σαν αρχισυντάκτης και κανείς δεν με ήξερε, δεν είχα πρόσωπο, οπότε για μένα ήταν ασφαλής εποχή, αλλά η Ρούλα ήταν και μικρούλα, ήταν και το πράγμα άγνωστο και δεν είχαμε σκληραγωγηθεί όπως τώρα, ίσως να τα παίρναμε όλα και πιο βαριά» είπε αρχικά για την παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στον συνεργάτη του, Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Εσείς φταίτε κι είστε υπεύθυνοι για το φαινόμενο Λιάγκας. Προσπαθούμε να τον βάλουμε στο ίσιο δρόμο κι εσείς λέτε ότι ήταν τόσο σπουδαίο. Μην του δίνετε σημασία».

Τα σχόλιά του για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει χτίσει τον θρόνο της. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλή στο είδος της και η Φαίη Σκορδά είναι αυτό που λέμε γενικότερα καλή παρουσιάστρια. Από άντρες για εμενα ο παρουσιαστής που θα ήθελα να βλέπω είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, νομίζω ότι έχει τρομερή βελτίωση κάθε χρόνο και ο Χρήστος Φερεντίνος», είπε μεταξύ άλλων.

«Το ταλέντο είναι πολύ βασικό δεν μπορούμε να το υποτιμήσουμε. Η σάτιρα θέλει για έχεις ενημέρωση και "στραβή ματιά"... νομίζω οι Ράδιο Αρβύλα υπηρετούν τέτοιες κατευθύνσεις. Δεν μπορεί να ταυτιστεί με την διδαχή όμως, ήθελαν να δώσουν πολιτικό στίγμα που η σάτιρα το έχει από μόνη της», πρόσθεσε σχετικά με τη σάτιρα στην ελληνική τηλέοραση.

«Πολύ σημαντική στιγμή μου ήταν η βραδιά που ξεκίνησε το "Μπράβο". Ήταν ένα τέτοιο στοίχημα που δεν το είχαμε ξανακάνει. Όταν τελείωσε ένιωσα ότι "έλα ρε έγινε αυτό;" Τώρα δεν μπορούν να γίνουν αυτά. Ήταν ένα αποτέλεσμα εποχής, τρέλας και ταλέντου», κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο: