Αλέξης Κούγιας για Σπύρο Μπιμπίλα: «Αυτό το γελοίο πρόσωπο! Θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες...»

Ξέσπασε μετά τη συνέντευξή του για τους ερωτικούς συντρόφους του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 20/2 με τον δικηγόρο να σχολιάζει τη συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα στην εκπομπή τη Δευτέρα 19/2 αναφορικά με τους ερωτικούς συντρόφους της ζωή του (δείτε εδώ).

Για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας ήταν ειρωνικός, επιμένοντας μάλιστα να μην αποκαλεί σωστά τον Σπύρο Μπιμπίλα, αφού αντί για Μπιμπίλα τον λέει ''Μπίμπιλα''. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος με έντονους χαρακτηρισμούς τόνισε, πως ο ηθοποιός δε θα έπρεπε ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να αναφέρει δημόσια λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Τα σχόλια του Αλέξη Κούγια για τους συντρόφους του Σπύρου Μπιμπίλα

«Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε χθες στον Γιώργο Λιάγκα, ότι έχει χάσει το μέτρημα για το με πόσος άντρες έχει πάει. Συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο, γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω και είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.... Αν είμαστε σε μια γειτονιά συντηρητική και δεν είμαστε σε μία ελιτίστικη γειτονιά σαν αυτή, που ζει αυτός από τότε που έχει μάθει να ζει θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Κούγια και στις δηλώσεις του

Την Παρασκευή 16/2 ο Αλέξης Κούγιας ήταν από τους πρώτους, που σχολίασαν την ψήφιση του νομοσχεδίου αναφορικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με τις δηλώσεις του να προβάλλονται στο Super Κατερίνα.

Ο γνωστός ποινικολόγος όχι μόνο παραμένει αρνητικός σε ότι αφορά την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αντιτίθεται στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στο κοινοβούλιο (δείτε εδώ) την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Αφού λοιπόν προβλήθηκαν οι αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αμέσως δόθηκε ο λόγος προς απάντηση από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που ήταν καλεσμένοι στο πλατό του Alpha.

«Επειδή ασχολείται με εμένα, εγώ δε θέλω να ασχοληθώ με τον κύριο Κούγια, θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, αφού του έχω κάνει μια αγωγή και του ζητάω αποζημιώσεις και για το λάθος όνομα, που χρησιμοποιεί επίτηδες επί μακρόν και κάνει πως δεν το γνωρίζει. Εγώ δε θέλω να ασχοληθώ με αυτές τις δηλώσεις, που είναι απαράδεκτες σήμερα. Με τον κύριο Κούγια δυστυχώς θα είμαστε στο δικαστήριο για τις συνεχείς και απαξιωτικές δηλώσεις που κάνει πάνω στο άτομό μου. Δεν επιτρέπεται σε ένα δικηγόρο αυτού του βεληνεκούς να μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Κανένα παιδί δεν ερωτήθηκε από ποιον θέλει να έρθει στον κόσμο».