Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν κάνω τίποτα πια! Έχω βγάλει τα...» - Τέλος οι αισθητικές επεμβάσεις για την παρουσιάστρια του Alpha

«Τα θέλω όλα πιο φυσικά!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν κάνω τίποτα πια! Έχω βγάλει τα...» - Τέλος οι αισθητικές επεμβάσεις για την παρουσιάστρια του Alpha

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου: «Το κορίτσι μου τον τελευταίο καιρό είναι ωραία, παρά είναι ωραία. Μην ομορφύνεις άλλο, γιατί θα έρθω από το στούντιο».

Στη συνέχεια της Τρίτης 20/2 και μόλις προβλήθηκε το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα θετικά σχόλια της συνονόματής της αποκαλύπτοντας τα ''νέα'' μυστικά ομορφιάς της.

Ως ιδιαίτερα ακομπλεξάριστη γυναίκα η Κατερίνα Καινούργιου συχνά παραδέχεται, πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις (δείτε εδώ πότε ξεκίνησε). Αυτή τη φορά όμως θέλει να δείχνει πιο φυσική, επομένως βγάζει τα πρόσθετα από το πρόσωπό της με την αλλαγή αυτή να την κάνει εν τέλει πιο φυσικά όμορφη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τις αλλαγές στο πρόσωπό της

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα, εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει τα γεμίσματα, δε θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, είναι καλύτερα τα πράγματα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι εξετάσεις που κάνει για ενθέματα σιλικόνης στο στήθος της

Στο νοσοκομείο Μητέρα βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 19/2 για προληπτικές εξετάσεις όπως διευκρίνισε η ίδια, και με αυτήν την αφορμή θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη σημασία της μαγνητικής μαστογραφίας.

Σκοπός της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα, είναι να παρακινήσει κι άλλες γυναίκες να βάλουν στο πρόγραμμά τους την εν λόγω εξέταση, που μπορεί να χαρακτηρίζεται ενοχλητική λόγω της ακινησίας και του θορύβου που κάνει το μηχάνημα, ωστόσο μπορεί να αποβεί σωτήρια.

«Η πρόληψη σώζει ζωές... Ο γιατρός μου, Στέφανος Χάνδακας, με παρέπεμψε σε μαγνητική μαστών για προληπτικούς λόγους αλλά κυρίως γυναίκες σαν κι εμένα, που φέρουν ενθέματα σιλικόνης είναι καλό να υποβάλλονται στην αντίστοιχη εξέταση καθώς είναι η μόνη μέθοδος για να αναδείξει πιθανή ρήξη του ενθέματος.

Η μαγνητική μαστογραφία με ειδικό πρωτόκολλο ενθεμάτων μαστού είναι η πιο αξιόπιστη τεχνική για την εκτίμηση της ακεραιότητας των σιλικονούχων ενθεμάτων», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

undefined

«Σαν εξέταση είναι δύσκολη, όχι γιατί πονάει – δεν πόνεσα στιγμή από την εξέταση – αλλά λόγω της νεκρικής ακινησίας, του θορύβου του μηχανήματος, του πανικού κλειστοφοβίας που μπορεί να σε πιάσει κατά τη διάρκειά της όπως είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Δεν υπάρχει επιπλέον ενόχληση από το στήθος που βρίσκεται στις ειδικές κενές θήκες, δεν έχεις ζαλάδα ή οποιαδήποτε αισθητή παρενέργεια με το τέλος της εξέτασης. Προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι πολύ θετικό και χαλαρωτικό...», ανέφερε στο μήνυμά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου νοσοκομείο

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Στην Ελλάδα οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον γυναικολόγο τους και να τους συνταγογραφήσει αυτή την εξέταση. Έτσι μπορείτε προληπτικά και εφόσον σας έχει διαγνωστεί υψηλή πυκνότητα στους μαστούς να μπείτε σε αυτή την διαδικασία με την καθοδήγηση των γιατρών σας ή του γυναικολόγου σας».

Κατερίνα Καινούργιου νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου κατέληξε στο μήνυμά της: «Η ψηφιακή μαστογραφία από τα 40 και μετά σε γυναίκες που δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό συνιστάται κάθε χρόνο! Η εξέταση γίνεται στο κλασικό μηχάνημα του μαγνητικού τομογράφου, με χρήση σκιαγραφικού μέσου (παραμαγνητική ουσία) η οποία χορηγείται ενδοφλέβια, και ανάλογα λαμβάνονται εικόνες...

Και ξαναλέω κορίτσια: Σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στους μαστούς, η Μαγνητική Μαστογραφία αποτελεί την καταλληλότερη εξέταση για τη διαπίστωση της ακεραιότητας των ενθεμάτων ή την ανίχνευση ρήξεων και άλλων ενδεχόμενων επιπλοκών σε αυτά».

Κατερίνα Καινούργιου νοσοκομείο