Τζόρτζια Σιακαβάρα & Κωνσταντίνος Πλεύρης: Τα τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή τους έξοδο στη Γλυφάδα - Είχε γείρει πάνω του και χαμογελούσε

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, τον τελευταίο μήνα χάθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την ξαφνική αποχώρηση της δεύτερης από την θεατρική παράσταση στην οποία έπαιζε (δείτε εδώ τι συνέβη). Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε πριν από λίγα 24ωρα στη βραδινή τους έξοδο στη Γλυφάδα σε τρυφερά τετ α τετ.

Βγήκαν για φαγητό και κρασάκι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και πόζαραν μαζί στην κάμερα, χαμογελαστοί, χωρίς να ενοχλούνται από τα φλας. Εκείνη, μάλιστα, είχε γείρει στον ώμο του και ακουμπούσε το κεφάλι του, απολαμβάνοντας τη στιγμή.

Η νέα έξοδος της Τζόρτζια Σιακαβάρα με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Ο δικηγόρος είχε ντυθεί στα μπλε, με ένα σκούρο κοστούμι, ενώ η σύντροφός του έκανε άλλη μία εκκεντρική εμφάνιση με ριγέ φόρεμα, και πράσινη ζακέτα με λευκές και μαύρες λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά, είχε φορέσει και μία περούκα σε τζίντζερ χρώμα που της ταιριάζει πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος βρέθηκε και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ζωή Ασουμανάκη, την οποία επίσης "τσάκωσε" ο φακός μας (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Τζόρτζια Σιακαβάρα Κωνσταντίνος Πλεύρης έξοδος

Τζόρτζια Σιακαβάρα Κωνσταντίνος Πλεύρης Γλυφάδα

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της πρώην παίκτριας του My Style Rocks

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι αχώριστη από τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Πλεύρη μιας και το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο μη μπορώντας να κρύψει αυτή τη φλόγα από τα φώτα της δημοσιότητας, που είναι στραμμένα πάνω τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 10/1 η ηθοποιός - influencer έκανε την ανατροπή και παρευρέθηκε σε κάλεσμα χωρίς τον δικηγόρο. Πιο αναλυτικά, η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρέθηκε σε μαγαζί της Κηφισιάς στα γενέθλια καλή της φίλης.

Δείτε επίσης: Γεωργία Σιακαβάρα: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που βρισκόταν στο πλευρό της πριν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Προς το τέλος της βραδιάς μάλιστα τα αίματα άναψαν και οι καλεσμένες χόρεψαν τσιφτετέλια με τη Σιακαβάρα να δίνει πρώτη - πρώτη το ρυθμό. Το κομμάτι μάλιστα ''Έχω κάνει αμαρτίες'' ήταν αυτό, στο οποίο την είδαμε να χορεύει σε βίντεο στο instagram.