Γιώργος Τσούλης: «Με ήθελε η Μαντόνα για μάγειρα και της είπα...» - Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψή του

"Κλάμα" στο πλατό του MEGA με την απάντηση που έδωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Τσούλης: «Με ήθελε η Μαντόνα για μάγειρα και  της είπα...» - Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψή του

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 20/2 ξεκίνησε την εκπομπή της, Ελένη, στην κουζίνα του MEGA, δίπλα στον Γιώργο Τσούλη, και ξεκίνησε μαζί του μία συζήτηση σχετικά με τις προτάσεις που εκείνος μπορεί να είχε για να δουλέψει στο εξωτερικό.

Οι απαντήσεις που της έδωσε ο διάσημος σεφ την άφησαν άφωνη, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Μαντόνα ήθελε να τον έχει μάγειρά της, αλλά εκείνος την απέρριψε. Και δεν ήταν η μόνη πρόταση που του έγινε τα τελευταία χρόνια.

Η απάντηση του Γιώργου Τσούλη στην πρόταση συνεργασίας της Μαντόνα

«Να σε ρωτήσω κάτι; Δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό "μωρέ, μήπως να πάω να δουλέψω στο εξωτερικό για τρεις μήνες που θα πάρω τέσσερις φορές τα λεφτά που παίρνω εδώ"; Λέω εγώ τώρα, γιατί υπάρχουν χώρες που ψάχνουν και εκτιμούν την ελληνική κουζίνα», ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Σίγουρα! Δύο φορές μου έχει δοθεί η ευκαιρία. Μία φορά με τη Μαντόνα, που της λέω "I don't want, I have Eleni Menegaki"», της απάντησε εκείνος.

«Είπες έτσι στη Μαντόνα;», απόρησε η Ελένη Μενεγάκη τότε, με τον Γιώργο Τσούλη να της απαντάει μεταξύ σοβαρού και αστείου:

«Ό,τι να ναι της έστειλα. Μου έρχεται το email, πριν δυο χρόνια, και μου λέει "είμαι ο μάνατζερ της Μαντόνα". Ήταν αληθινό, γιατί πήραμε κάτι τηλέφωνα. Και λέω αν θέλει η Μαντόνα να πάω να της μαγειρεύω, γιατί τότε είχε φύγει η κυρία από την Κίνα που είχε, της είπα να κάνουμε μαζί σειρά στο Netflix. Τα έπαιξα όλα για όλα. Και μου λέει "καλά, είσαι χαζός" και δεν μου ξαναπάντησαν. Αλλά ήρθε μετά από δύο εβδομάδες και μου λέει "Τελικά σε θέλει η Μαντόνα, είσαι εσύ φιναλίστ και ένας Πορτογάλος". Απ' ότι μου είπαν είδαν φωτογραφίες.

Εγώ ήθελα να πάω εκεί και να τους πω "έφαγε από αυτό η Μαντόνα και έκανε κορμί κολόνα" και να με απολύσουν, αλλά δεν πήγα. Η Μαριαλένα τότε μου είχε πει να πάω, αλλά αποφάσισα να μην πάω. Και μετά πάλι στη Νέα Υόρκη μία δουλειά... Σήμερα στο Instagram μου έστειλε η Νία Βαρντάλος. Μου λέει "θέλω τη συνταγή σου". Μία τυρόπιτα είχα κάνει. Και της λέω "my big fat wedding" σε άπταιστα αγγλικά».

Δείτε επίσης άλλη μία φορά που άφησε άναυδη την παρουσιάστρια με την εξομολόγησή του: «Όταν είμαι πολύ κοντά σου, μερικές φορές...» - «Ρε θα με τρελάνεις;»