Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες μου, δεν έχουν κατέβει ακόμη. Είναι ψυχολογική καταστροφή»

Η Σταρ Ελλάς 2022 θα κινηθεί νομικά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/misovic.samantha
Instagram/misovic.samantha

Λίγο πριν ταξιδέψει για τα καλλιστεία «Μις Κόσμος» στην Ινδία, η Σαμάνθα Μίσοβιτς μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η Σταρ Ελλάς 2022 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αυτό το ταξίδι, αλλά και σε ένα ψεύτικο προφίλ στα social, που διαρρέει γυμνές φωτογραφίες της.

Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις της, η Σαμάνθα Μίσοβιτς σκοπεύει να κινηθεί νομικά μέχρι να κατέβει το εν λόγω περιεχόμενο, και δείχνει διατεθειμένη να παλέψει με κάθε μέσο που διαθέτει, έχοντας τη στήριξη των δικών της ανθρώπων.

Έτοιμη να κινηθεί νομικά η Σαμάνθα Μίσοβιτς

«Είναι ένα θέμα που είναι λίγα χρόνια τώρα, συνεχίζεται ακόμη. Οι φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει ακόμη και δεν μπορώ να πω ότι έχω όλο το υλικό. Δεν ξέρω τι δείχνουν προς τα έξω, διότι διαγράφουν τα μηνύματα, μετά μπλοκάρουν τους χρήστες στους οποίους έστειλαν, γιατί ο κόσμος με γνωρίζει, ο κόσμος ξέρει ότι τα μηνύματα που τους έρχονται δεν είναι από εμένα. Έχω σίγουρα κάποιες συνομιλίες. Είναι ένα θέμα το οποίο είχα πει ότι δεν θα δώσω σημασία, πλέον δεν μπορώ να μην δώσω σημασία, γιατί έχει καταντήσει κουραστικό», είπε αρχικά η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Δείτε επίσης: Ψηλός, ξανθός με αγγελική φωνή: Αυτός είναι σύντροφος της Σταρ Ελλάς 2022, Σαμάνθας Μίσοβιτς - Πού τον έχουμε ξαναδεί

Και συμπλήρωσε: «Ασχολούμαι με τη ζωή μου, ας ασχοληθεί και ο κόσμος με τη δικιά του και ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με αυτό που κάνουν, είναι πολύ άσχημο. Αυτό δεν είναι ζήλια, είναι κακία, ψυχολογική καταστροφή μπορώ να πω, δηλαδή αν δεν ήμουν ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ, δεν ξέρω κι εγώ μέχρι ποιο σημείο. Θα το πάω νομικά, αν δεν σταματήσει εκεί το θέμα, θα το πάω μέχρι τέλους, θα το κυνηγήσω στα άκρα».