Λευτέρης Πετρούνιας: Ορκίστηκε Ανθυπολοχαγός – Περήφανη η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες τους!

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/eleftherios_petrounias
Instagram/eleftherios_petrounias

Ημέρα χαράς και εθνικής υπερηφάνειας για πολλούς Ολυμπιονίκες μας, μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Στέφανος Ντούσκος, η Σοφία Παπαδοπούλου, οι παίκτες της Εθνικής Πόλο, και άλλοι. Πριν από λίγες ώρες απέκτησαν την ιδιότητα του Εφέδρου εν ενεργεία Αξιωματικού και κατατάχθηκαν στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Στιγμιότυπα από την τελετή ορκωμοσίας ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο «άρχοντας των κρίκων», δίπλα στη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει, τη Σοφία και τη Λένια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε τον βαθμό του Ανθυπολογαχού, με τις γυναίκες της ζωής του να είναι περήφανες για εκείνον, και να μην κρύβουν τη χαρά τους. Κι εκείνος με τη σειρά του, τους έδωσε το πηλήκιο και χαμογέλασε, καθώς για εκείνον σημαίνουν πολλές περισσότερα από βαθμούς και μετάλλια.

Δείτε επίσης: Έσβησε τούρτα ημίγυμνος μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Η τρυφερή έκπληξη γενεθλίων στον Λευτέρη Πετρούνια

«Βαθμός: Ανθυπολοχαγός! Νιώθω μεγάλη τιμή για την ένταξη των Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων! Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την αναγνώριση των κόπων μας! Ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και τον Γιάννη Φυτόπουλο για την αμεσότητα των διαδικασιών», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δείτε φωτογραφίες:

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε ανάρτηση και από την σύζυγο του πρωταθλητή. «Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα για την οικογένεια μας , για τον σύζυγό μου αλλά και για την οικογένεια του αθλητισμού! Ημέρα τιμής και αναγνώρισης! Συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες μας και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιστροφή των Ολυμπιονικών στην τιμητική θέση των Ενόπλων Δυνάμεων», έγραψε από την πλευρά της η Βασιλική Μιλλούση, χωρίς να κρύβει πόσο περήφανη νιώθει για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους.