Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Έχω ζήσει απώλειες, μου στοίχισε που η κόρη μου έφυγε για σπουδές»

Η εξομολόγηση στον αέρα του Στούντιο 4

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 20/2, με αφορμή τον ρόλο της στην παράσταση «Η αξία της ζωής». Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις απώλειες στη ζωή της, καθώς και για τον τρόπο που της διαχειρίζεται, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην κόρη της Χριστίνα Καλδή, που σπουδάζει Ιατρική στην Κρήτη και της λείπει.

«Έχω ζήσει απώλειες, πολλές φορές έχω πει ότι πάω παρακάτω, αλλά όχι με απώλειες τέτοιου επιπέδου. Απώλεια είναι καθετί που τελειώνει στην ουσία, είτε σε επίπεδο ανθρώπινης σχέσης, είτε σε επίπεδο απόλαυσης, είτε σε επίπεδο γνώσης. Όταν κλείνει ένα κεφάλαιο εμπειρίας και χαράς στη ζωή σου, είναι μία απώλεια. Σίγουρα μεγαλώνοντας καταφέρνεις να μάθεις ότι μετά από αυτό υπάρχει συνέχεια, κάτι που όσο είσαι πιο νέος δεν το ξέρεις και νομίζεις ότι όλα τελειώνουν εδώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι μεγαλώνοντας δεν πονάς επίσης πάρα πολύ. Μαθαίνεις να βάζεις το ένα πόδι μπροστά απ' το άλλο, και σιγά-σιγά να ανεβαίνεις με μικρές προσπάθειες», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δείτε επίσης: Πέγκυ Σταθακοπούλου : «Έπαθα κρίση πανικού, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία»

Η αναφορά της Πέγκυς Σταθακοπούλου στην κόρη της

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε στη συνέχεια για τη σχέση με την κόρη της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να δω ποια είναι η δική μου απώλεια αυτή την περίοδο. Ανακαλύπτω ότι έχω απώλειες γιατί ο ρόλος της μητέρας αλλάζει. Η κόρη μου πλέον σπουδάζει και είναι μια αυτοδύναμη ύπαρξη. Έχει φύγει εδώ και δύο χρόνια, αλλά για την Ελληνίδα μανούλα είναι το ίδιο. Είναι άδεια η φωλιά. Μου στοίχισε πολύ που η κόρη μου έφυγε για σπουδές. Ξέρω όμως, ότι είναι για το καλό της, χαίρομαι για όσα πετυχαίνει, αλλά μου λείπει. Σπουδάζει Ιατρική στην Κρήτη».