Δημήτρης Παπανώτας - Τα «καρφιά» στην Μπέττυ Μαγγίρα και το μπλοκ: «Έχει κάνει διάφορες αταξίες...»

«Δύο φορές παρουσίασε ψέματα την άποψή μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας - Τα «καρφιά» στην Μπέττυ Μαγγίρα και το μπλοκ: «Έχει κάνει διάφορες αταξίες...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μπλοκ που έγινε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην Μπέττυ Μαγγίρα. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, έχει κάνει κι εκείνος μπλοκ την παρουσιάστρια για τους δικούς του λόγους και την κατηγόρησε για ψέματα.

«Ζήλεψα που έκανε block ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και της έκανα κι εγώ. Έχει κάνει διάφορες τηλεοπτικές αταξίες η Μπέττυ και δεν την κατατάσσω στους συναδέλφους μου, ούτε στους παρουσιαστές ούτε στους δημοσιογράφους. Είναι ένα “πολύπλευρο” ταλέντο, που θα προτιμούσα να τη δω να παίζει σε κάτι επί μουσικής σκηνής. Στην τηλεόραση δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και εξήγησε τους λόγους που το έκανε: «Με ενόχλησε που δύο φορές παρουσίασε ψέματα την άποψή μου περί του ποιος μπορεί να είναι παρουσιαστής. Είπε ότι εγώ είπα για πτυχία και έκανε ένα σκετσάκι με τον κ. Μακαλιά. Άλλος αλεξιπτωτιστής στον χώρο... Ενώ της είπα ότι εγώ δεν το έχω πει, το ξανακάνανε».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν επιτρέπω σε ανθρώπους πολύ νεότερους από εμένα στο επάγγελμα εξυπνακίστικες ανοησίες...»

Δημήτρης Παπανώτας: «Ένας άνθρωπος που είναι αδαής...»

«Θα το πω τηλεοπτική ανοησία κι όχι κακόβουλο. Ένας άνθρωπος που είναι αδαής, καταλαβαίνει ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που λες. Όταν έχει γνώση, σαφώς καταλαβαίνει πολύ περισσότερα», είπε στη συνέχεια.

O Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε και όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για «σκληρό gossip» στην ελληνική τηλεόραση, λέγοντας: «Όλοι λένε ότι υπάρχει κίτρινο ρεπορτάζ, αλλά όχι στη δική τους εκπομπή! Ανοησίες. Δεν βρίσκω ενοχλητικό, ούτε κακό να απαντάει ο ένας παρουσιαστής στον άλλον. Έχει την πλάκα του. Κακά τα ψέματα, είμαστε ένας μικρός κύκλος».