Απόστολος Γκλέτσος: «Η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν...» - Η εξομολόγηση για την κόρη και την πρώην σύντροφό του

«Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Αισθάνομαι αγράμματος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν...» - Η εξομολόγηση για την κόρη και την πρώην σύντροφό του

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Τρίτης 20/2, και συζήτησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην καριέρα και τους ρόλους του, στην πολιτική, ακόμη και στις επεμβάσεις που ακούστηκε πως έκανε στο πρόσωπό του, ενώ μίλησε και για την κόρη του στην οποία έχει τρελή αδυναμία.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου

«Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Έχω πει και βλακείες, γιατί δεν είμαι ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο καλός του κόσμου, και πράγματα για τα οποία έχω πει έχω μετανιώσει υπάρχουν. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος. Είμαι μιας μέσης εξυπνάδας και παθαίνω και καμιά αναλαμπή», είπε αρχικά για τον εαυτό του και συμπλήρωσε για την πολιτική του καριέρα: «Για ένα είμαι σίγουρος, ότι το δάχτυλο δεν το έχω βάλει ούτε τόσο στο μέλι».

Έπειτα, έκανε αυστηρή αυτοκριτική, λέγοντας: «Μου δόθηκαν πολλοί ωραίοι ρόλοι να τους παίξω και το έκανα επιφανειακά. Τον Δον Ζουάν, ας πούμε, τον έπαιξα τόσο φρικτά, τόσο επιφανειακά. Είναι μια απίστευτη ρολάρα και έκανα βλακείες, και έκανα όλη την παράσταση σαν τα μούτρα μου».

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Με βάζει να ανοίγω και να κλείνω μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», επισήμανε σε άλλο σημείο.

Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί στη Βουλή, επισήμανε: «Από το 1994 μου έχει γίνει πρόταση για τη Βουλή. Αν ο Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, θα το κάνω. Τον πιστεύω πάρα πολύ. Έχει έναν δυναμισμό και είναι καταρτισμένος στο τι κάνει η πιάτσα, στο πώς είναι η οικονομία της πιάτσας».

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, ο ηθοποιός δήλωσε ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, ενώ για το κομμάτι της συντροφικότητας, ανέφερε: «Ξέρεις πότε χάνεται η μαγεία στο σεξ; Όταν θα ακούσεις το καζανάκι και άλλους θορύβους. Ο καθένας στο σπιτάκι του!».

Διέψευσε, μάλιστα, ότι έκανε μπότοξ, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει φάει "χυλόπιτα" από Ελληνίδα ηθοποιό και ότι δεν ψάχνει τα κινητά των συντρόφων του διότι ντρέπεται.

Για το #Metoo τόνισε: «Έπρεπε να βγουν να μιλήσουν. Είμαι με τα θύματα 100%. Νομίζω ότι η κατάσταση έχει αλλάξει».

Και έπειτα ξεκίνησε η συζήτηση για την οικογένειά του: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει, έχει ταλέντο. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που ξέρει τα πάντα, έχει δει 50 παραστάσεις στα 22 της; Έχει διαβάσει 1000 έργα. Τι να συζητήσω για μουσική; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας. Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου!».

Δείτε επίσης: «Το παιδί μου είναι λίγο χαζό... σαν και μένα» - Άφωνη η Μενεγάκη με τη δήλωση για την 22χρονη κόρη του

«Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι. Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”», δήλωσε μάλιστα.

Δείτε επίσης: «Για να πέσει κάποιος στα πατώματα...» - Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση