Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι λίγο χαζό... σαν και μένα» - Άφωνη η Μενεγάκη με τη δήλωση για την 22χρονη κόρη του

«Κάτι ξέρω σαν πατέρας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι λίγο χαζό... σαν και μένα» - Άφωνη η Μενεγάκη με τη δήλωση για την 22χρονη κόρη του

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 12/1, με αφορμή την είσοδό του στη σειρά "Η Γη της Ελιάς", η οποία ξεκινάει επίσημα για το 2024 την Κυριακή 14 Ιανουαρίου (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και ποιος θα είναι ο ρόλος του).

Δεν μίλησε, όμως, μόνο για το νέο του επαγγελματικό βήμα. Αντιθέτως, έκανε αναφορές και στην προσωπική του ζωή, καταλήγοντας να μιλά για την κόρη του και την σχέση που έχει καταφέρει να αναπτύξει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, με το δέσιμό τους να μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν κι αυτοί.

Η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για την κόρη του

«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό... σαν και μένα. Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα και εγώ ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια. Έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά», είπε αρχικά αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια (δείτε την εδώ).

Και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια με μένα, τις ίδιες κακουχίες. Κάτι ξέρω σαν πατέρας».

Έπειτα, όμως, η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε θέμα και τον ρώτησε για το σίριαλ που θα εμφανιστεί, με εκείνον να δηλώνει: «Με πιάνεις τώρα σε μια κατάσταση που είμαι χαρούμενος γιατί μου έγινε η πρόταση για τη Γη της ελιάς από το κανάλι και από τους δημιουργούς για να παίξω σε μια επιτυχία εξασφαλισμένη. Τρεισήμισι χρόνια σημειώνει επιτυχία και ξαφνικά σου λένε "έλα και εσύ να πάρεις ένα κομματάκι από την επιτυχία, που δεν σε έχουμε ανάγκη, αλλά έλα" οπότε αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη και άγχος».