Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα είχα κάνει ήδη οικογένεια αν...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή

«Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα είχα κάνει ήδη οικογένεια αν...» -

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, το βράδυ της Τρίτης 20/2, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την μουσική του καριέρα, για την οικογένειά του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αδερφή του, Μορφούλα, η οποία αυτό το διάστημα συνεργάζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο γάμος και τα παιδιά ήταν και είναι επιθυμία του και σε διαφορετικές συνθήκες θα είχαν συμβεί ήδη.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη

«Η αδερφούλα μου είναι με τον Οικονομόπουλο στο Fantasia. Είναι τρομερό παιδί και επαγγελματικά και στον τρόπο που φέρεται στους ανθρώπους. Ακούω από όλους τα καλύτερα και χαίρομαι. Σέβομαι όλες τις επιλογές της Μορφούλας. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εγώ πιο πολύ μιλούσα σε εκείνη για τα προσωπικά μου, παρά στους φίλους μου», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Για μένα έχουν σημασία οι συνεργασίες, όχι η μαρκίζα. Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Με τη Λένα Ζευγαρά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που τραγουδούσαμε σε διαφορετικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξαιρετικό παιδί», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής - και δεν εννοώ ότι μου έκανε κακό αυτό το επάγγελμα, αλλά από θέμα χρόνου - θα είχα κάνει ήδη οικογένεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε κλείνοντας.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Ψηλή ξανθιά καλλονή - Αυτή είναι η σύντροφος του Πέτρου Ιακωβίδη