Στάθης Σχίζας: «Κάπου χάθηκε στη μέση! Γιατί να στενοχωρηθώ;» - Η αποκάλυψη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την προσωπική του ζωή

Μετά τη δήλωση πως εκείνη τον έκανε διάσημο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Κάπου χάθηκε στη μέση! Γιατί να στενοχωρηθώ;» - Η αποκάλυψη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την προσωπική του ζωή

Ο Στάθης Σχίζας εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, σε εκδήλωση που παρευρέθηκε και στάθηκε μπροστά της να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορούσε την πρόσφατη δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία ανέφερε πως εκείνη τον έκανε διάσημο (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Ο ίδιος, για άλλη μία φορά, πήρε το μέρος της, εξηγώντας πως τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν και δεν το εννοούσε έτσι. Μάλιστα, τόνισε πως η διασημότητα που κέρδισε από το Survivor είναι παροδική και δεν θα κρατήσει πολύ, κάτι που δεν τον ενοχλεί.

Η νέα απάντηση του Στάθη Σχίζα για την δήλωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Δεν νομίζω ότι το εννοούσε έτσι, γνωρίζοντάς την. Γιατί να στενοχωρηθώ; Δεν θα αναλύσω πώς το εννοούσε, θα το αναλύσει η ίδια. Σίγουρα δεν το εννοούσε έτσι όπως το είπε. Κάπου χάθηκε στη μέση. Παροδικά είμαστε αναγνωρίσιμοι, δεν είμαστε διάσημοι. Διάσημοι είναι στο Χόλιγουντ. Εμείς δεν είμαστε διάσημοι, έχουμε πάει σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια ριάλιτι, σε κάποια τηλεοπτικά show. Έτσι είμαστε για 1, 2, 3 χρόνια αναγνωρίσιμοι και μέχρι εκεί», επισήμανε.

Οι δύο τεράστιες τούρτες και οι ηχηρές απουσίες από το πάρτι γενεθλίων του

Την Κυριακή 21/1 ο Στάθης Σχίζας είχε τα γενέθλιά του με τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην νικητή του Survivor να τα γιορτάζει με καλούς του φίλους από το ριάλιτι στο μαγαζί, που άνοιξε ο ίδιος πριν από λίγους μήνες στο Κολωνάκι.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Adele εξασφαλίζοντας πλάνα από το πάρτι αλλά και από τη στιγμή, που ο Στάθης Σχίζας έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες με τα 32 κεράκια του. Το χαμόγελό του έλαμπε με τον ίδιο να δείχνει ευτυχισμένος καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το τι τον απωθεί σε μία γυναίκα).

Να τονίσουμε εδώ, πως μεταξύ των προσώπων που έδωσαν το παρόν στα γενέθλια του Στάθη Σχίζα ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας , η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στάθης Σχίζας - ΓενέθλιαΣτάθης Σχίζας - τούρτα

Στάθης Σχίζας  - Παίκτες survivor - γενέθλιαΣτάθης Σχίζας - 32 χρονώνΣτάθης Σχίζας - Πάρτι γενεθλίων - Survivors