Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Ήξερα και τις συνέπειες, ότι αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα...»

«Έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Ήξερα και τις συνέπειες, ότι αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το πρωί της Κυριακής 18/2. Η γνωστή Influencer, μίλησε για αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και για τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του με όποιον τρόπο θέλει. Αυτό δεν αφορά τους υπόλοιπους. Μπορείς να ανεβάσεις και το μέρος που μένεις, θα ανεβάσεις σίγουρα τις πυραμίδες, το φαγητό σου, τα πάντα», είπε σχετικά με την Αθηνά Οικονομάκου.

Για τον Στάθη Σχίζα, ανέφερε: «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός».

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την προσωπική ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργηθεί φήμες εξαιτίας των εξόδων με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλου ωστόσο η ίδια επισήμανε πως είναι μόνη της.

Μετά την προβολή του βίντεο ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε πως μπορεί εκείνη να λέει ότι είναι single, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει άλλες πληροφορίες για έναν άλλο άντρα που βρίσκεται στη ζωή της αυτή τη στιγμή.

«Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με έναν επιχειρηματία των Νοτίων Προαστίων. Μακάρι να πάνε όλα καλά...», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.