Παραμένει στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Η ανακοίνωση τους

Εξελίξεις με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραμένει στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Η ανακοίνωση τους

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ανησύχησαν χθες 20/2 όταν τους ενημέρωσαν πως η κόρη τους Μελίτα, πρέπει να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με την τραγουδίστρια να αποχωρεί γρήγορα από το BreakfastStar για να βρεθεί στο πλευρό της (δείτε το βίντεο).

Σήμερα, το ζευγάρι στην έναρξη της εκπομπής του STAR ενημέρωσε τους τηλεθεατές σχετικά με την υγεία της μικρής, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του.

Η ανακοίνωση Χατζίδου - Παύλου για την κόρη τους

«Καλημέρα! Να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εσάς για όλα τα μηνύματα που μας έχετε στείλει για το κοριτσάκι μας και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Είμαστε ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά όλα είναι θετικά, όλα βαίνουν καλώς και ελπίζουμε πως από μέρα σε μέρα θα πάρουμε το εξιτήριό μας. Μελιτάκι μου σε αγαπάμε πάρα πολύ, το ξέρουμε ότι μας βλέπει τώρα, έχει ξυπνήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με την μικρή Μελίτα

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του BreakfastStar, ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας του. Πήγε απευθείας στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η κορούλα του για να την δει και να ενημερωθεί σχετικά με την υγεία της.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, εξηγώντας πως παρά την ταλαιπωρία που βιώνει η μικρή τους, είναι χαρούμενη, αφού φρόντισαν να γεμίσουν το δωμάτιο που νοσηλεύεται με όλα τα αγαπημένα της παιχνίδια και αντικείμενα. Παρόλα αυτά, δεν ανέφερε κάτι παραπάνω σχετικά με την κατάστασή της και τις εξελίξεις για την υγεία της.

Το βράδυ τους μάλιστα το πέρασαν στο πλευρό της, καθώς δεν ήθελαν να την αφήσουν μόνη της.

Ελένη Χατζίδου κόρη Μελίτα