Ελένη Χατζίδου: «Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο» - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της Μελίτας

Παραμένει στο νοσοκομείο η Μελίτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο» - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της Μελίτας

Τη Δευτέρα 19/2 η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε ξαφνικά από το Breakfast at star καθώς η παρουσιάστρια ενημερώθηκε, πως η κόρη της αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πίσω στη θέση της έμεινε ο Ετεοκλής Παύλου και έτσι η Χατζίδου και η μικρή Μελίτα μεταφέρθηκαν αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο κορίτσι. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα κρίθηκε απαραίτητο η Μελίτα να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι παρουσιαστών παρά την περιπέτεια της κόρης τους αποφάσισαν να βγουν κανονικά την Τρίτη 20/2 στην εκπομπή. Η Ελένη Χατζίδου έκανε γνωστά τα νεότερα για την κόρη της, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο μαζί με τη γιαγιά της.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: Λιώνει με τον Ετεοκλή Παύλου, που διαβάζει παραμύθι στην κόρη τους στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου για την περιπέτεια της υγείας της κόρης της

«Είναι μια μέρα περίεργη, το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο. Τώρα μας βλέπει. Πολλά φιλιά Μελιτάκι μου και στην πεθερούλα μου, που είναι μαζί της και την προσέχει, είναι η δεύτερη μανούλα μου», είπε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε από τη μεριά του: «Τα νέα είναι ευτυχώς καλύτερα».

Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Προς το μεσημέρι της Δευτέρας 19/2 η Ελένη Χατζίδου έκανε ένα instagram story μέσα από το οποίο έκανε γνωστά τα νεότερα για το παιδί της. Μαμά και κόρη βρίσκονται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και μάλιστα λόγω υψηλού πυρετού της μικρής θα παραμείνουν το βράδυ μέσα.

«Ο γιατρός μας είπε καλύτερα να μείνουμε το βράδυ για έλεγχο, γιατί είναι η δεύτερη εβδομάδα που ανεβάζει πυρετό...Έχουμε περάσει και βρογχίτιδα πρόσφατα και είναι περίεργα τα πράγματα», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.