Ελένη Χατζίδου: Λιώνει με τον Ετεοκλή Παύλου, που διαβάζει παραμύθι στην κόρη τους στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι πάντα στο πλευρό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Η Ελένη Χατζίδου έχει περιγράψει στον αέρα πόσο στοργικός πατέρας είναι ο Ετεοκλής Παύλου, ωστόσο ισχύει ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον ένα βίντεο. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η παρουσιάστρια του Breakfast@Star, είχε αποχωρήσει στη μέση της εκπομπής που παρουσιάζουν μαζί, με τον σύζυγό της να ανακοινώνει πως χρειάστηκε να μεταφερθεί η κορούλα τους, Μελίτα-Δήμητρα, εσπευσμένα στο νοσοκομείο και γι' αυτό έπρεπε να είναι δίπλα της.

«Να πω κάτι. Χρειάστηκε να πάμε το παιδάκι μας στο νοσοκομείο, οπότε ο ένας εκ των δύο θα πάει προς το νοσοκομείο και μόλις τελειώσει η εκπομπή θα ακολουθήσω κι εγώ» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα του STAR.

Δείτε επίσης: BreakfastStar: Αποχώρησε ξαφνικά η Ελένη Χατζίδου - Η κόρη τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο Ετεοκλής Παύλος στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και της κόρης τους

Το 'πε και το 'κανε, όπως «μαρτύρησε» πριν από λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου. Σε επόμενη ανάρτησή της ανέφερε πως προσπαθούν να κάνουν τη νοσηλεία της μικρής να μην θυμίζει νοσοκομείο, αλλά το σπίτι τους, γι' αυτό της έχουν φέρει τα αγαπημένα της παιχνίδια, και τα παραμύθια της. Τα τελευταία ωστόσο δεν έχουν αξία, αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος να τα διαβάσει.

Εκεί ανέλαβε δράση ο Ετεοκλής Παύλου, που ξεκίνησε να διαβάζει στην κόρη του για να την πάρει ο ύπνος, με την σύζυγό του να ανεβάζει το εν λόγω στιγμιότυπο και να λιώνει από αγάπη για εκείνον.

Λίγη ώρα πριν, η Ελένη Χατζίδου είχε ένα instagram story μέσα από το οποίο έκανε γνωστά τα νεότερα για το παιδί της. Μαμά και κόρη βρίσκονται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και μάλιστα λόγω υψηλού πυρετού της μικρής θα παραμείνουν το βράδυ μέσα.

«Ο γιατρός μας είπε καλύτερα να μείνουμε το βράδυ για έλεγχο, γιατί είναι η δεύτερη εβδομάδα που ανεβάζει πυρετό...Έχουμε περάσει και βρογχίτιδα πρόσφατα και είναι περίεργα τα πράγματα», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.