Ελένη Μενεγάκη: Η Μενεγάκειος σχολή βάζει λουκέτο...

Γιατί κρατάει το στόμα της κλειστό

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η Μενεγάκειος σχολή βάζει λουκέτο...

Σε μια τηλεόραση που μοιάζει με αρένα, όταν παρουσιαστές και παρουσιάστριες “σφάζονται” στην πρώτη ευκαιρία, η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει με... εξωγήινη, που κατέβηκε από το υπερπέραν και κατάφερε να επιβιώσει, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Η πραγματική survivor της τηλεόρασης, μέσα από την διεισδυτική Σκορπίσια ματιά της, βλέπει τις κόντρες και τις ίντριγκες να περνάνε από μπροστά της σα να είναι reality.

Σίγουρα η Ελένη κάτι κάνει καλά για να κατέχει ακόμα την πρωτιά και τον τίτλο της μακροβιότερης παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση. Στην λογική του “ήρθα για να μείνω”, κράτησε σταθερά το τιμόνι ακόμα και σε φουρτουνιασμένες θάλασσες, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια κανενός, όπως και εκείνη δεν ήθελε να μπερδεύονται στα δικά της.

Δείτε επίσης: Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης: Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες

Η Ελένη καθισμένη σταυροπόδι πάνω στον θρόνο της που χρόνια τώρα της ανήκει, απολαμβάνει όλη την αντάρα με το γαλανό βλέμμα της και χαμογελά...

Θα “σκότωνα” να μάθω τι περνάει εκείνη την ώρα από το μυαλό της! Όχι μόνο εγώ, και άλλοι πολλοί φαντάζομαι.

Κορυφαία φράση της: «Ρε παιδιά πείτε μου κάτι. Σε αυτόν τον θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μια κυρία; Να κάτσω ρε παιδιά, να κάτσω. Αλλά το θέμα δεν είναι να κάτσω εγώ, είναι να βάλουμε κάποια άλλη να κάτσει. Αχ μια που τον φέραμε και μια που θα τον ξαναμαζέψουμε. Τι να κάνω; Ήταν ταμένος ο θρόνος»

Ύστερα από 30 χρόνια καριέρας, η βασίλισσα κρατώντας γερά το σκήπτρο της απολαμβάνει τον θρίαμβό της και αυτό δεν το χρωστάει στην ομορφιά της, αλλά στο μυαλό της...

Ελένη Μενεγάκη: Η Μενεγάκειος σχολή έβαλε λουκέτο

Συμφωνούμε με τον Αντρέα Μικρούτσικο που είπε πρόσφατα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”: «Η Ελένη Μενεγάκη έχει πει απορίες και ερμηνείες τι είναι αυτό, το θυμάστε από τον λούτσο. Απλά πράγματα, τα οποία γίνονταν talk of the town ως αφέλεια και άγνοια. Της έδιναν ένα μύθο ότι δεν είναι ένα κορίτσι με τουπέ. Έχει άποψη αλλά το παίζει. Το αφήγημά της ήταν ότι “εγώ δεν ξέρω τίποτα”. Το έκανε εντέχνως».

«Στόμα ερμητικά κλειστό, ξέρει τι κάνει η Ελένη» συμπληρώνουμε εμείς, γνωρίζοντας ότι ποτέ και κανένα βήμα της δεν έγινε τυχαία στον χώρο...

Η Κατερίνα Ζαρίφη όταν μίλησε για την Μενεγάκειο σχολή ήξερε πολύ καλά τι είπε: «Η Μενεγάκειος σχολή είναι αξεπέραστη. Εγώ το είχα πει ότι η Μενεγάκη πρέπει να διδάσκεται στην Πάντειο, στα Μ.Μ.Ε για το πως ένας άνθρωπος χτίζει μια τόσο στέρεη καριέρα».

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της και την έχουν γνωρίσει από κοντά υποστηρίζουν με μανία ότι «Η Μενεγάκη δεν ήταν ποτέ βλεφαρίδα, τρέσα, κόκκινο κραγιόν και 12ποντη γόβα, όπως θέλαμε να πιστεύουμε ορισμένοι, περπάτησε πολλά χιλιόμετρα για να γίνει η πιο λαοφιλής παρουσιάστρια που “ξεπούλησε” όλα τα πρωτοσέλιδα που ασχολήθηκαν μαζί της, με την ζωή της και την καριέρα της, έστησε τον δικό της μύθο και ίδρυσε την Μενεγάκειο σχολή».

Δυστυχώς όλες οι επόμενες “wanna be Μενεγάκη” παρουσιάστριες, πέρασαν απέξω αλλά δεν μπήκαν μέσα ποτέ. Η Μενεγάκειος σχολή βάζει λουκέτο...