Χρήστος Βασιλόπουλος: «Παντρεύτηκα πριν από 14 χρόνια, χώρισα και έχω ένα παιδί με...» - Η ζωή με τη μητέρα του γιου του μετά το τέλος της σχέσης τους

«Δεν μένουμε μαζί, παρ' όλα αυτά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, στην οποία μίλησε για τον λόγο που έχει επιλέξει να μείνει στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, για τον γάμο του, τη γυναίκα με τον οποία απέκτησε τον γιο του, αλλά και τον χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν από περίπου δύο χρόνια και μετά την βάφτιση του παιδιού του αποφάσισε με την σύντροφό του να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση τους, παρόλα αυτά, παραμένει άψογη, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό του μπέμπη τους.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Απέχω από το θέατρο σχεδόν 15 χρόνια από το 2009, όταν έκανα θέατρο στην Ελλάδα, γιατί στην Αμερική δεν έχω κάνει θέατρο τόσα χρόνια. Μεγάλο διάστημα, γιατί δούλευα στο θέατρο από τα 17 μέχρι και τα 31 μου κάθε χρόνο», είπε αρχικά για την καριέρα του.

Και έπειτα ξεκίνησε να λέει για την προσωπική του ζωή: «Με τη μητέρα του γιου μου έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο αλλά μεγαλώνουμε και οι δύο το παιδί. Δεν μένουμε μαζί, παρ’ όλα αυτά ξυπνάω κάθε μέρα στις 6 το πρωί, για να είμαι εκεί. Η καθημερινότητα του παιδιού δεν έχει αλλάξει, εμείς προσαρμοζόμαστε γύρω από το πρόγραμμά του».

«Παντρεύτηκα πριν από 14 χρόνια με την Αντωνία Βεντούρα, χώρισα και έχω ένα παιδί με τη Σάρα Κόνορ, με την οποία δεν είμαστε παντρεμένοι. Με τη μητέρα του γιου μου γνωρίστηκα μέσω εφαρμογής γνωριμιών», πρόσθεσε και τόνισε:

«Αν δεν είχα τον γιο μου, μπορεί να γυρνούσα στην Ελλάδα. Μου έχει… περάσει το ταξίδι στο Λος Άντζελες, ως καριέρα, το έχω ζήσει και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω εκεί. Τώρα αρχίζω και βλέπω τα κακά. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές σχέσεις εκεί, όπως η φιλία, η αγάπη και η οικογένεια. Έχουν διαφορετική έννοια».

Δείτε επίσης: «Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί! Η μαμά του θέλει να...» - Η εξομολόγηση για τον χωρισμό και τη σχέση με τον γιο και την πρώην σύντροφό του

«Την πορεία που ήθελα την κάνω ακόμα αλλά έχω κι άλλα πράγματα που έρχονται, τα δουλεύω κρυφά. Έχω πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Μπορώ να δουλεύω στην Αμερική, χωρίς να μένω εκεί απαραίτητα», κατέληξε.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα. Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Χάρτινο καράβι και Απαγορευμένη Αγάπη και Έρωτας και Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον και Αληθινοί Έρωτες και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Λόλα και Ματωμένα χώματα και The Closer και Banshee και Blindspot και Days of our lives και The Last Ship και Nomads Μαδαγασκάρη και Whiskey Cavalier και Warrior και The Old Man και Όμηρος και Pleasure or Pain και Caged on more. Τη σεζόν 2021 - 2022 έκανε μια εμφάνιση στη σειρά Η Γη της ελιάς.

Το 2011 παντρεύτηκε αλλά ένα χρόνο μετά, χώρισε. Ο έρωτας τους ήταν... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr