Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί! Η μαμά του θέλει να...» - Η εξομολόγηση για τον χωρισμό και τη σχέση με τον γιο και την πρώην σύντροφό του

«Χθες ο γιος μου έτρωγε με τη νταντά του και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί! Η μαμά του θέλει να...» - Η εξομολόγηση για τον χωρισμό και τη σχέση με τον γιο και την πρώην σύντροφό του

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 24/1. Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες μίας θεατρικής παράστασης, γεγονός που σημαίνει ότι του λείπει πολύ ο γιος του που ζει μόνιμα στην Αμερική με την πρώην σύντροφό του.

Μίλησε, λοιπόν, για την σχέση τους και την καθημερινότητά τους, μετά την αλλαγή της οικογενειακής συνθήκης (δείτε εδώ γιατί χώρισαν), όπως και για τον τρόπο που έχουν αποφασίσει με την άλλοτε αγαπημένη του να μεγαλώσουν το παιδί τους, με τον ίδιο να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις δύο ηπείρους.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Βασιλόπουλου για τον γιο και την πρώην σύντροφό του

«Μου λείπει ο γιος μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ το θέμα της ασφάλειας, σε σχέση με το πως θα μεγαλώσει το παιδί μου. Δεν με βρίσκει πολύ θετικό όλη αυτή η ελευθερία των όπλων, το ότι κάποιος μπορεί να βρει ένα όπλο ανά πάσα ώρα και στιγμή, τόσο εύκολα, όπως και το γεγονός ότι "φυτεύουν" από πολύ μικρή ηλικία τον φόβο στα παιδιά. Το ότι μαθαίνουν π.χ. στα παιδιά πώς να συμπεριφερθούν εάν μπει ένας συμμαθητής τους στο σχολείο, με τρομάζει, με διαλύει!», είπε αρχικά για τη ζωή στο εξωτερικό.

Και επισήμανε: «Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί. Προς το παρόν, η μαμά του θέλει να είναι το παιδί εκεί, οπότε το παιδί πρέπει να είναι με τη μαμά του και ο μπαμπάς ακολουθεί. Αυτό υποστηρίζω. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνω για τα επόμενα 5-10 χρόνια εκεί για το καλό του, τότε θα μείνω, θα πάω μέχρι και στη Γουαδελούπη. Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου».

Δείτε επίσης: «Θέλω να γίνω για εκείνον ο πατέρας που ποτέ δεν είχα» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Για τον χωρισμό τους, σημείωσε: «Κάθε περίπτωση είναι τελείως διαφορετική. Όταν έχεις λύσει κάποια πράγματα μέσα σου και έχεις σαν προτεραιότητα το παιδί, τα υπόλοιπα είναι ένας εύκολος δρόμος».

«Χθες ο γιος μου έτρωγε με τη νταντά του και είχαν βάλει τη φωτογραφία μου δίπλα και μου λέει "τρως πάντα μαζί μας κάθε μεσημέρι". Αυτό μου είναι κάτι που όποτε το σκέφτομαι μπορεί να κλάψω, μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι ένα έντονο συναίσθημα που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω. Συγκινούμαι εύκολα με κάτι που μπορεί να πει ο γιος μου ή κάνει κάτι», ανέφερε στη συνέχεια για τον γιο του.

«Ο γιος μου που είναι 4 ετών, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την δουλειά μου, ενώ με την μητέρα του, που ασχολείται με τα μαλλιά, του είναι πιο ξεκάθαρο ως επάγγελμα», συμπλήρωσε.

Για την υποκριτική στην Αμερική και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, δήλωσε: «Οι πιο δύσκολες στιγμές έχουν να κάνουν με θέματα ανταγωνισμού και εγωισμού. Στο Λος Άντζελες όσο και αν έχεις δουλέψει, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν. Είσαι ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων και έχεις να παλέψεις με το εγώ σου, και με το ότι είσαι άνετος έως τα 30 σου και έχεις κάποια πράγματα, και εκεί είσαι άγνωστος. Δεν με πόνεσε αυτό, με έκανε να συνειδητοποιήσω γιατί θα κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν με νοιάζει να είμαι γνωστός. Δεν είναι αυτοσκοπός της δουλείας μου».