Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Θέλει να γίνει κεντρικιά» - Η απάντηση της Φώσκολου για το πρόσωπο που θέλει να "φάει" τη θέση της

Τι συμβαίνει τελικά με όλες αυτές τις σπόντες μεταξύ τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Θέλει να γίνει κεντρικιά» - Η απάντηση της Φώσκολου για το πρόσωπο που θέλει να

Η Μαρία Αναστασοπούλου απουσίαζε τις πρώτες ώρες από το πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα σήμερα, Τετάρτη 21/2, κι αυτό γιατί κάλυπτε το ρεπορτάζ σχετικά με το συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα. Στις 7:30 περίπου, επέστρεψε κανονικά στο πόστο της και ο Γιώργος Παπαδάκης την υποδέχθηκε με μία ατάκα όλο νόημα, ενώ και εκείνη δεν δίστασε να πετάξει τις σπόντες της διότι παρατήρησε πως έλειπαν τα πράγματά της από το γραφείο της.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αργότερα στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με το πάνελ να αναρωτιέται εάν υπάρχει πράγματι κάποια που θέλει "να της φάει" την θέση. Βέβαια, όλο αυτό έγινε σε χιουμοριστικό πλαίσιο, αφού το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής και η συνεργάτιδά του "πειράζουν" ο ένας τον άλλο συνεχώς στον αέρα.

Το νέο σκηνικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου

«Μα, ήρθε η Ηρώ η Ράντου, που θέλει να γίνει κεντρικιά. Ήρθε η Ηρώ Ράντου που θέλει να γίνει κεντρικιά και τα εξαφάνισε. Τι έλεγε εναντίον σου τώρα που έλειπες; Εγώ δεν θέλω, θα σου πω τώρα στις διαφημίσεις», της είπε με ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Μην λείψω μία ωρίτσα. Όχι, το κορίτσι μας. Δεν το πιστεύω ό,τι και να πεις», απάντησε με χαμόγελο εκείνη.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος από το Καλημέρα Ελλάδα; Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και η μεγάλη απόφαση

Με αφορμή το συμβάν αυτό, δηλώσεις στο Super Κατερίνα έκανε η Χρύσα Φώσκολου, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη για πολλά χρόνια, σχολιάζοντας εάν τα "πειράγματα" αυτά έχουν και μία δόση κόντρας, όπως ακούγεται αυτόν τον καιρό.

«Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν έχω επαφές. Του έστειλα μήνυμα και ευχές για τα γενέθλιά του. Βεβαίως και μου απάντησε. Θεωρώ ότι είναι πολύ αληθινός, πολύ αυθόρμητος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πάρει κάποιο ρόλο στην εκπομπή. Κι εγώ είχα πολλές φορές διαφορετική άποψη από τη δική του, ωστόσο ο καθένας έχει τον τρόπο του να το χειρίζεται. Είναι και οι δύο δυναμικοί και έντονοι χαρακτήρες, οπότε αυτό βγαίνει προς τα έξω λίγο πιο... Αλλά δεν νομίζω ότι έχουν κάποια πραγματική κόντρα. Είναι αυθόρμητοι και αληθινοί στον αέρα. Κι εγώ είχα διαφωνήσει και σε εμένα έχει τύχει αυτό. Έχω δει την εκπομπή και έχουν υπάρξει εντάσεις στον αέρα, αλλά θεωρώ ότι σε μία 4ωρη ζωντανή εκπομπή είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο πραγματικό πρόβλημα και αν υπάρχει θα το λύσουν», σημείωσε.