Αμηχανία για την Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Είπε με πόσους άντρες έχει υπάρξει! Να το διορθώσω...»

Η αντίδραση των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμηχανία για την Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Είπε με πόσους άντρες έχει υπάρξει! Να το διορθώσω...»

Αμηχανία σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη 21/2 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου προλόγισε το θέμα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, όπου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε με πόσους συντρόφους έχει υπάρξει στην ζωή του.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, ανέφερε "με πόσους άντρες έχει πάει" με αποτέλεσμα να την διορθώσουν από το ακουστικό και να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές της.

Τι συνέβη με την Καινούργιου στο Super Κατερίνα

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε μια συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του ερωτική του ζωή και αν δεν κάνω λάθος είπε και με πόσους άντρες έχει υπάρξει. Με πόσους συντρόφους, με συγχωρείτε. Μη λέω άντρες παιδιά. Να το διορθώσω λοιπόν, γιατί εδώ σε αυτή την εκπομπή φοβάμαι τι θα πω. Συντρόφους, εντάξει; Μπορεί να ήταν γυναίκες, μπορεί άντρες, ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για να αναφερθούν στον Σπύρο Μπιμπίλα, στάθηκε η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Κούγια, μετά από κάποιες δηλώσεις του ποινικολόγου σχετικά με την συνέντευξη του.

Στην συνέχεια συγκεκριμένα, προβλήθηκε η απάντηση του ηθοποιού, προέδρου του ΣΕΗ και βουλευτή προς τον επιτυχημένο δικηγόρο.

«Δεν απαντάω σε οτιδήποτε λέει ο κ. Κούγιας για εμένα. Είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ερωτευτεί στην ζωή του; Μπορεί. Εγώ έχω ερωτευτεί. Δεν απαντάω για τα προσωπικά του, τα έχω κρατήσει 68 χρόνια δικά μου. Γιατί πρέπει τώρα να τα αναλύσω. Γιατί να μετανιώσω; Μια τόσο ενδιαφέρουσα ζωή έχω ζήσει. Ο Σπαλιάρας είχε μιλήσει για 4.000. Αν σοκάρεται κάποιος με αυτά τα 25 τι να πω... Δεν θα το κάνω λαϊκό σήριαλ. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, δεν ήταν ποτέ μέσα στα σχέδια της ζωής μου. Αν θελήσω όμως στην πορεία θα παντρευτώ», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.