Ανθή Βούλγαρη - Ο σύζυγός της στο video clip της Ζευγαρά: «Όντως; Έχω χάσει τον έλεγχο του σπιτιού μου...»

«Και χαμογελάκια βλέπω, φαντάζομαι συναδελφικά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/anthivoulgari
Instagram/anthivoulgari

Ένα διαφορετικό σκηνικό έλαβε χώρα στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», με την Ανθή Βούλγαρη σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο σύζυγος της, Κώστας Κωνσταντινίδης, έπαιζε στο video clip της Λένας Ζευγαρά. Ήταν μία έκπληξη που της έκαναν στον αέρα οι συνεργάτες της με το σχετικό βίντεο, κι έπιασε, με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να παρακολουθεί με... προσοχή τις κινήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη είναι μουσικός, και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Αυτό δεν τη σταμάτησε βέβαια απ' το να σχολιάσει με αρκετή δόση χιούμορ όσα διαδραματίζονταν ανάμεσα σε εκείνον και την Λένα Ζευγαρά.

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: «Με την Ελεονώρα τι να πούμε; Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες...» - Η έντονη αντίδραση για την παράταση του "Κοινωνία Ώρα Mega"

Η επική αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη μόλις είδε τον σύζυγό της

Όπως είπε πάντως η Ανθή Βούλγαρη, δεν γνώριζε ότι έχει παίξει ο Κώστας Κωνσταντινίδης στο εν λόγω clip, και φάνηκε από τις αντιδράσεις της. «Ωχ, παιδιά ο άνδρας μου είναι. Όντως; Αυτό είναι το καινούργιο της; Πότε έχει κυκλοφορήσει;», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη ανάμεσα σε γέλια και σχόλια από τους συνεργάτες της.

Και συνέχισε τα πειράγματα: «Δίπλα στη Λένα και πρώτη μούρη; Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ... Πότε έγινε αυτό; Παιδιά έχω χάσει τον έλεγχο του σπιτιού μου. Και χαμογελάκια βλέπω, φαντάζομαι συναδελφικά». Στον χορό του σχολιασμού μπήκε και ο συμπαρουσιαστής της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που... έριχνε λάδι στη φωτιά και της έλεγε πως: «Έτσι ξεκινάνε όλα, συναδελφικά!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Κοινωνία Ώρα Mega: