Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε μία φωτογραφία τους...»

«Έχω στεναχωρηθεί για τη μάνα μου περισσότερο και για την οικογένειά μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε μία φωτογραφία τους...»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, παρόλο που το πρώτο διάστημα προσπαθούσε να μείνει μακριά από τις κάμερες, αποφάσισε να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του για όσα του καταλογίζουν σχετικά με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ κινήθηκε και νομικά εναντίον ορισμένων προσώπων. Παραχώρησε, λοιπόν, μία νέα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 21/2.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα ακούγονται τη στιγμή που οι Αρχές εκτελούν τη δική τους έρευνα, ενώ τόνισε πως στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα μετά από όσα ειπώθηκαν για την μητέρα του, Παναγούλα, η οποία βρέθηκε επίσης στα δικαστήρια της Ευελπίδων τις προάλλες.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Είμαι πάντα ενεργός. Χρειαζόμαστε τρόφιμα, αλλά δεν θέλω να μου φέρνουν τρόφιμα και να φύγουν, θέλω να καθίσουν και να μαγειρέψουμε μαζί για να δουν και πού πάνε. Δεν έχω δώσει ποτέ πράγματα του "Άλλου Άνθρωπου" σε κανέναν άλλον εκτός από τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γι' αυτό έκανα και μηνύσεις», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Την μητέρα μου την είπανε αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, σιδηρά κυρία, κοκέτα ότι παίρνει κρέατα και τα πουλάει, αυτή η γυναίκα που είδατε… Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Έχω στεναχωρηθεί για τη μάνα μου περισσότερο και για την οικογένειά μου».

«Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε μία φωτογραφία τους, τη δική μου φωτογραφία την είδα, άρα είμαι χειρότερος από αυτούς για να το κάνουν. Για ποιο λόγο με έχει κατηγορήσει κάποιος; Ακόμα γίνεται έρευνα για το που έχουν πάει τα χρήματα και καλά κάνουν και την κάνουν. Εγώ γιατί να την πληρώνω ή οι δικοί μας γιατί να την πληρώνουν; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι έρχονται κρυφά επειδή φοβούνται τις κάμερες; Δεν λέω ότι φταίτε εσείς, αλλά τι γίνεται;», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ άσχημο που καθημερινά επί 20 μέρες οι κάμερες προβάλλουν την αρνητική πλευρά μου χωρίς να είμαι κατηγορούμενος. Αν έχω άδικο, μου το λέτε. Γιατί χρησιμοποίησαν πράγματα από την προηγούμενη μου ζωή; Οι έρευνα γίνεται για το 2020 μέχρι το 2024. Θα κάνουν 20 μέρες εκπομπές καθημερινές για εμένα όταν αποδειχθεί το αντίθετο; Φυσικά όχι. Έγραψαν ότι έχω διαμάντια, ράβδους χρυσού, χωρίς να ντρέπονται. Ότι έχω 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, 37 διαμάντια και ράβδους χρυσού και διαμερίσματα στο Λονδίνο στην Αράχοβα και στη Μύκονο», κατέληξε.