Ναταλία Λιονάκη: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός που έγινε μοναχή - Ξεκίνησε μία νέα ζωή στην Κένυα

Εγκατέλειψε τα πάντα και αφιερώθηκε στον Θεό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Πέρασαν πολλά χρόνια από την ημέρα που η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού. Το 2009 για την ακρίβεια έγινε για πρώτη φορά μοναχή, και παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας της που το 2012 την πήρε πίσω στο σπίτι, σήμερα έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή στην Κένυα και εμφανίζεται απόλυτα ευτυχισμένη.

Η Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε ως μοναχή Φεβρωνία το 2017, και πλέον δεν έχει καμία σχέση με την παλιά της ζωή. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, φαίνεται να ζει ευτυχισμένη στην περιοχή Κισούμου, με τον επίσκοπο της περιοχής, Μάρκο Θεοδόση, να διαψεύδει παλαιότερα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πουλάει κομποσκοίνια στην Ελλάδα.

Τι δήλωσε ο επίσκοπος Μάρκος για τη νέα ζωή της Ναταλίας Λιονάκη

«Έχει χρόνια που βρίσκεται μαζί με άλλες μοναχές εκεί η μοναχή Φεβρωνία, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της, ούτε έχω επέμβει. Ξέρω ότι τώρα, με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας, φτιάχνουν το μοναστήρι. Είναι χρόνια που είναι εκεί, δεν έχει φύγει για αρκετό καιρό» ανέφερε ο επίσκοπος Μάρκος για την κατά κόσμον Ναταλία Λιονάκη.

Και συνέχισε: «Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα ανάγκη χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό. Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».