Η σημερινή εικόνα της Ναταλίας Λιονάκη: Πλέον πουλάει κομποσκίνια για να ζήσει - Αδυνατισμένη και συνεχώς μαυροφορεμένη

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ναταλία Λιονάκη γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Σχολή Αθήνων ενώ μία συμμετοχή της σε ταινία το 1996 την οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός. Στα τέλη της δεκαετίας του '90 πέρασε Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2002. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε διάφορα διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση ενώ η πρώτη της μεγάλη δουλειά ως ηθοποιός έγινε το 2002.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 2002 όταν πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του Mega Channel "Φιλοδοξίες". Στη σειρά πρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιάννη Βούρο, τη Λίλα Καφαντάρη και τον Μάριο Ιορδάνου. Αποχώρησε από τη σειρά το καλοκαίρι του 2005 μετά το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς.

Πως είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη

Τη σεζόν 2005-2006 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς "Βέρα στο δεξί" σε σενάριο Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση. Ακολούθησε ένας ακόμη πρωταγωνιστικός ρόλος, σε κωμική σειρά αυτή τη φορά, την επόμενη σεζόν στη σειρά "Η ώρα η καλή" παίζοντας μαζί με τους Πάνο Μιχαλόπουλο, Κάρμεν Ρουγγέρη και Δημήτρη Καλλιβωκά. Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με το Mega Channel ξεκίνησε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Εκεί τη σεζόν 2007-2008 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην δραματική σειρά "Ζωή Ξανά" ενώ έλαβε μέρος σε μία ιστορία της σειράς "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα".

Η τελευταία της τηλεοπτική σειρά ήταν τη σεζόν 2008-2009 όταν πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "40 Κύματα" στον ANT1.

Πως είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη μοναχή
21-01-2008 'Οπερα-Επίσημη προβολή της ταινίας "Deep end" του Θανάση Αντωνίου. Μαρία Κορινθίου-Ναταλία Λιονάκη

Το Σεπτέμβριο του 2009 έγινε γνωστή η απόφαση της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή. Αρχικά μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης για περίπου μισό χρόνο. Στα μέσα του 2010, μετά την αντίδραση της μητέρας της στην απόφαση της και κάποια προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία της, οδηγήθηκε στο να αναιρέσει την απόφαση της και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τελικά το 2012, έχοντας λύσει τις διαφορές με την οικογένειά της, επέστρεψε στην αρχική της απόφαση να εγκατασταθεί σε μοναστήρι. Στις 14 Αυγούστου 2017 γίνεται και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, φέροντας πλέον το όνομα «Φεβρωνία» (δείτε εδώ τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο όνομα και γιατί της το έδωσαν).

Σύμφωνα με το ciao η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται συχνά στην Αγία Παρασκευή καθώς έχει βρει εκεί ένα κατάστημα για να τυπώνει σχέδια για τα κεντήματά της.

Πως είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» εξήγησε άνθρωπος στο περιοδικό που την έχει δει από κοντά.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.