Βαρύ πένθος για την Άντζελα Δημητρίου - Πέθανε η μητέρα της

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr και της Τζώρτζιας Συρίχα που επικοινώνησε με την μάνατζερ της, Βάσω Καπώνη, έφυγε από την ζωή τη μητέρα της. Η τραγουδίστρια είχε τεράστια αδυναμία στην μαμά της, και πάντα μιλούσε για εκείνη με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια.

Μάλιστα, σε ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνη είχε γράψει «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ' αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

Η μεγάλη αγάπη της Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της

Η Άντζελα Δημητρίου έμενε μαζί με την μητέρα της στην ίδια πολυκατοικία και είχε αποκαλύψει την περίοδο της καραντίνας πως: «Μου αρέσει που είμαι στο σπίτι και βλέπω τη μητέρα μου. Είναι μια γυναίκα μεγάλη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Είναι 90 χρονών και πρέπει να την φροντίζουμε, να την αγαπάμε, για να την έχουμε όσο μπορούμε».

Δείτε επίσης: Με ξύλινα πατώματα, τεράστιο πιάνο, εντοιχισμένες κουρτίνες και τζάκι - Αυτό είναι το αρχοντικό σπίτι της τραγουδίστριας

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο Barbarella.

Δείτε και τις σπαρακτικές αναρτήσεις που έκανε η Όλγα Κιουρτσάκη για το θάνατο της γιαγιάς της.

Άντζελα Δημητρίου μητέρα