Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι μπαρούφες! Βλέπει πολλά έργα και τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του» - "Άδειασε" δημόσια τον Άγγελο Γεωργουδάκη

«Πήγαινε και έβλεπε μαζί με την κόρη μου και τη Δήμητρα, τη μητέρα της Ραφαηλίας μου, το Survivor μαζί φορώντας τη μπαντάνα μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι μπαρούφες! Βλέπει πολλά έργα και τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του» -

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης βρέθηκε την Τρίτη 20/2 στο πλατό του Fay's Time και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, ενώ προχώρησε σε μία "καταγγελία" κατά του Τάκη Καραγκούνια. Δήλωσε πως εκείνος προσπάθησε να τον διαβάλει και όχι μόνο (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε) και γι' αυτό απάντησε ο ίδιος ο "κατηγορούμενος".

Παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, εξηγώντας πως όλα αυτά δεν ισχύουν και πως ο νεαρός τα έχει βγάλει όλα από το κεφάλι του. Δηλώνει στενοχωρημένος και πικραμένος μαζί του και θεωρεί πως το ξέσπασμά του έγινε για λόγους δημοσιότητας.

Η απάντηση του Τάκη Καραγκούνια στον Άγγελο Γεωργουδάκη

«Έχω πικραθεί με τον Άγγελο, είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και με αυτόν και με την οικογένεια του. Με έχει στεναχωρήσει που βγήκε εχθές και είπε όλα αυτά, γιατί δεν ευσταθούν και είναι μπαρούφες. Δεν γίνεται να λέει ότι έχει να με δει δυο χρόνια τη στιγμή που κατά τη διάρκεια του All star πήγαινε και έβλεπε μαζί με την κόρη μου και τη Δήμητρα, τη μητέρα της Ραφαηλίας μου, το Survivor μαζί φορώντας τη μπαντάνα μου.

Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν έχουμε επικοινωνία ενώ έχω τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που του έχω στείλει ακόμα και πριν φύγει για το παιχνίδι. Μια μέρα πριν του είχα πει ότι σίγουρα με έχει πειράξει το ότι δεν μου είπε ότι θα μπει στο παιχνίδι, μου το απέκρυψε. Μου είπε ότι ήθελε να μου κάνει έκπληξη. Τι έχει κάνει η οικογένεια του για εμένα; Μάλλον ξεχνάει ο Άγγελος τι έχω κάνει εγώ για αυτόν. Τον Άγγελο τον αγαπάω, αλλά πιθανόν να βλέπει πολλά έργα και να τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του λίγο.

Άγγελε αν θες κάτι να μου πεις, έλα να με βρεις. Ξέρεις που μένω. Που του έκανα πόλεμο εγώ; Εγώ σ' αγαπάω σαν άνθρωπο κι εσύ βγήκες να με μειώνεις. Και οι άντρες δεν γυρίζουν γύρω γύρω με τα πουλιά τους και να θέλουν να περάσουν στον κόσμο πράγματα χωρίς να είναι αληθινά. Άγγελε εγώ θα σε συγχωρήσω, γιατί εγώ είμαι πατέρας και σε βλέπω σαν παιδί μου. Είσαι μικρός στην ηλικία και σκέφτηκες αυθόρμητα και πιθανόν να μην είναι δικά σου αυτά.

Θα πρότεινα να έρθεις να με δεις, να μιλήσουμε, να μου πεις τι θέλεις. Δεν σε έχω πολεμήσει ποτέ μου Άγγελε, απλά ερωτήθηκα και έπρεπε να πω την αλήθεια. Έχω κάνει πάρα πολλά εγώ για εσένα. Μην παραμυθιαζόμαστε, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Αν ήθελες δημοσιότητα στο κεφάλι το δικό μου, πρόβλημα σου. Εγώ δεν θα σου δώσω άλλο χώρο φίλε. Έλα να με βρεις όποτε θέλεις, εδώ είμαι…», δήλωσε.