Survivor - Κόλαφος ο Άγγελος Γεωργουδάκης κατά του Καραγκούνια: «Προσπάθησε να με διαβάλει στην παραγωγή! Μου είπε ότι...»

«Θα ήθελα να δώσω και ένα μήνυμα στον Τάκη γιατί πιστεύω ότι μας βλέπει. Θέλω ένα φακό για να με βλέπει στα μάτια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Κόλαφος ο Άγγελος Γεωργουδάκης κατά του Καραγκούνια: «Προσπάθησε να με διαβάλει στην παραγωγή! Μου είπε ότι...»

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Love It του ΣΚΑΙ σήμερα Τρίτη 20/2 μετά την αποχώρηση του από το Survivor λόγω προβλήματος με την υγεία του. Ο παίκτης της Μπλε ομάδα πάτησε ένα τοξικό κοράλλι με αποτέλεσμα να εμφανίσει παράλυση και η παραγωγή να κρίνει αναγκαίο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην συνέντευξη του λοιπόν στο πλατό, μίλησε τόσο για την αποχώρηση του που δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε, αλλά έγινε αναγκαστικά για την υγεία του. Ενώ, "έσπασε" τη σιωπή του για τον Τάκη Καραγκούνια και την επίθεση που δέχτηκε από εκείνον πριν αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

«Αυτή η τοξίνη μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα χρόνο στον οργανισμό. Ενδεχομένως να υπάρχουν πισωγυρίσματα. Δηλαδή στην κακουχία να επιδεινωθεί η κατάσταση και να μου παραλύσει τα νεύρα. Μου έβαζαν ορούς και προσπαθούσα να κάνω γυμναστική για να παραμείνω στο παιχνίδι, παρά τη ζάλη μου. Αλλά είδαμε ότι η κατάσταση δεν φτιάχνετε», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης για την υγεία του.

Χείμαρρος ο Άγγελος Γεωργουδάκης μετά το Survivor για τον Καραγκούνια

Μεταξύ άλλων ο Άγγελος ρωτήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έβγαινε στις εκπομπές και τον έκραζε. Αποκάλυψε λοιπόν, πως δεν ήθελε με τίποτα να μπει στο παιχνίδι. Για το λόγο αυτό μάλιστα, του έκανε πόλεμο και τον απειλούσε πως θα τον συκοφαντήσει στην παραγωγή.

Δείτε εδώ το trailer και spoiler για το σημερινό 20/2 επεισόδιο του Survivor.

«Πολλοί δεν κατάλαβαν τον πανηγυρισμό. Είναι σκηνή από την ταινία Ο Μονομάχος. Θα σας πω όλη την αλήθεια. Πολλοί μου είπαν ότι το κοράλι να ήταν τοξικό γιατί το ακούμπησε ο Τάκης. Δέχτηκα πολύ πόλεμο. Με πολέμησε να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλει και στην ίδια την παραγωγή. Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε που δεν το είπα ότι θα μπω στο Survivor. Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δυο χρόνια. Μου είχε κάνει και πυγμαχία στο παρελθόν.

Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλει στην παραγωγή. Μου είπε ότι δεν γινόταν να πάρουν δυο άτομα από το Αίγιο. Μου τα είπε ο ίδιος. Ότι θα πάρει την παραγωγή και θα πει αυτά και θα πει εκείνο. Όταν με ρώτησαν από που τον ξέρω είπα ότι μου έκανε παλιά πυγμαχία, και με πήρε τηλέφωνο και μου κάνει "δεν κατάλαβες φιλαράκια, εδώ παίζονται λεφτά. Έπρεπε να πεις ψέματα ότι δεν με ξέρεις". Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Βέβαια, λίγο πριν πετάξω μου έστειλα κάποια μηνύματα και έδειχνε ότι μετάνιωσε. Φτάνω τελικά Μαδρίτη και μου είπαν ότι ο Τάκης βγήκε και σε συκοφάντησε σε όλα τα κανάλια. Ακούστηκαν τόσα ψεύδη και τόσες συκοφαντίες. Δεν θα είχα πρόβλημα να "πατήσει" πάνω μου αλλά είπε τόσα ψεύδη και συκοφαντίες», αποκάλυψε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

«Θα ήθελα να δώσω και ένα μήνυμα στον Τάκη γιατί πιστεύω ότι μας βλέπει. Θέλω ένα φακό για να με βλέπει ο Τάκης στα μάτια. Τάκη Καραγκούνια, ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι ανήθικοι τολμούν να μιλούν στο ύφος, οι αναίσθητοι τολμούν να μιλούν για αισθήματα και οι υποκριτές διπρόσωποι τολμούν να μιλούν για αλήθεια. Κράτησε το αυτό. Σε πίστευα για φίλο μου αλλά αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις του εχθρούς. Επίσης, επειδή γνωρίζεις πόσο σου έχει σταθεί η οικογένεια μου, μου θυμίζεις μια φράση του Καζαντζάκη που λέει ο άνθρωπος είναι κτήνος, του έκανε κακό σε σέβεται και σε τρέμει, σου κάνει καλό θα σου βγάλει τα μάτια. Και ένιωσα ότι πήγες να μου βγάλεις τα μάτια τόσο καιρό που έλειπα, αλλά τα έχω δεκατέσσερα», είπε στο τέλος κοιτώντας την κάμερα για να νιώθει πως τον κοιτάει στα μάτια.