Φαίη Σκορδά για την κόντρα Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΪ: «Αυτό ήθελε να πει, τι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;»

Η αναφορά στον Άρη Πορτοσάλτε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για την κόντρα Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΪ: «Αυτό ήθελε να πει, τι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;»

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ πήρε το πρωί της Τετάρτης 21/2 η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της Fay's Time. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» άφησε σαφείς υπόνοιες για τον σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν στο παρελθόν, βάζοντας στο στόχαστρο και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Ακολούθησε απάντηση από την πλευρά του ΣΚΑΪ με αναφορές στη δικαστική διαμάχη τους, την οποία έχασε πρωτόδικα ο παρουσιαστής, με τους Ράδιο Αρβύλα να βγάζουν νέα ανακοίνωση και να κατηγορούν το κανάλι για πρακτικές προπαγάνδας. Η Φαίη Σκορδά ανέφερε μεταξύ άλλων μέσα από την εκπομπή της.

Δείτε επίσης: Κανάκης - ΣΚΑΪ: Το παρασκήνιο μιας άγριας κόντρας!

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά από τον αέρα της εκπομπής της

«Επειδή απάντησαν ξανά, σε πιο χαμηλούς τόνους μέσα από τον ΑΝΤ1, και με μία εκτενή ανάρτηση στα social της εκπομπής. Αυτό που μέχρι στιγμής δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι σχέση έχει ο ΣΚΑΪ σαν κανάλι με τον κύριο Πορτοσάλτε. Άσχετα από τα δικαστικά με τις ενάρξεις, τις πρεμιέρες και τα συμβόλαια που λύθηκαν. Ένα δικό μου σχόλιο είναι ότι ήταν μία προσωπική απάντηση στο συγκεκριμένο κείμενο, αλλά από την άλλη πρέπει να πω ότι ένα κανάλι δεν είναι ένας άνθρωπος. Διαφωνείς; Συμφωνείς; Τον έχεις θεό σου; Δεν θέλεις να τον βλέπεις και αλλάζεις κανάλι; Είμαστε κι εμείς εδώ κι άλλοι εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν σε αυτό το κανάλι. Εμείς το συγκεκριμένο θέμα, το σχολιάσαμε. Πώς γίνεται ένα ολόκληρο κανάλι να ταυτίζεται με έναν εργαζόμενο, γιατί όλοι εργαζόμενοι είμαστε» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» το Ράδιο Αρβύλα για τον ΣΚΑΪ: «Εξπέρ στις προπαγανδιστικές μεθόδους μετακίνησαν το θέμα στη δικαστική μας διαμάχη»

Και συμπλήρωσε: «Αν ήταν έτσι, εμείς στην εκπομπή πως παίξαμε αυτό το θέμα; Σε εμένα πώς επιτρέπεται να έχω καθημερινά συγκεκριμένες απόψεις; Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και ήρθα εδώ, ήξεραν ποιον πήραν και ποιες είναι οι απόψεις μου. Επίσης, όταν οι Ράδιο Αρβύλα έφυγαν από τον ΑΝΤ1 και ήρθαν εδώ, ήξεραν ποιους πήρανε. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία. Πρέπει να το πω και οφείλω, όπως το κάνω και για τον ΑΝΤ1 τώρα που είμαι εδώ, δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να μου πει: Αχ μην πεις κάτι για τον Πορτοσάλτε. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει για την άποψή μου ένας σεβασμός, αλλά είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική θα την πω, και δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει “Τι είναι αυτά που λες”».

Δείτε επίσης: Η σκληρή απάντηση του ΣΚΑΪ στον Κανάκη - «Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή! Περαστικά σας και με τις υγείες σας»

Κλείνοντας η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Η ουσία είναι ότι και ο Κανάκης ξέρει μέσα του ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή και την εμπιστευόμαστε. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο Πορτοσάλτε με μία απόφαση τις δικαιοσύνης. Θεωρεί ότι αυτά που λέει, του τα λέει κάποιος; Προφανώς με αφορμή το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ήθελε να πει ότι και ο ΣΚΑΪ τον στηρίζει. Αυτό ήθελε να πει, τι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Οφείλω να πω από τη δική μου θέση ότι είπαμε αρκετά, δεν μας λογόκρινε κάποιος. Από κει και πέρα, τα δικαστήρια θα βγάλουν τις αποφάσεις τους».