Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: «Ήξερα ότι θα μας συγκρίνουν, δεν με χαλάει»

Η μητέρα της έχει γνωρίσει και τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Αφροδίτη Λιάντου, όπου μίλησε για όλα. Πέρα από τη θεατρική παράσταση «Φακντ Απ», στην οποία πρωταγωνιστεί, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκρίσεις με τη μητέρα της Εβελίνα Παπούλια και για τη γνωριμία με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Η Αφροδίτη Λιάντου είπε αρχικά: «Πλέον δεν ζητάω συμβουλές από τη μητέρα μου, βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα και δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας. Πάντα με αφήνει ελεύθερη να κάνω αυτό που νιώθω. Δεν με φόβισε να με συγκρίνουν, απλά ήξερα ότι θα γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τη σύγκριση, γιατί δεν το κάνω προσωπικά, αλλά η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ, άρα όταν μας συγκρίνουν δεν με χαλάει».

Και συμπλήρωσε: «Έχει πολλά καλά στοιχεία, αρχικά με ό,τι καταπιάνεται το κάνει πολύ καλά. Έχει ένα είδος θράσους με την καλή έννοια, τολμάει να κάνει πράγματα, κάτι που δεν έχω πολύ. Δηλαδή σκέφτομαι ξανά και ξανά, θέλω να είμαι σίγουρη πριν κάνω κάτι».

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λιάντου για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια: «Όταν ήμουν 13 μου είπε να αποφασίσω τι θα κάνω στη ζωή μου»

Η Αφροδίτη Λιάντου αναφέρθηκε στον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα και τη σχέση που διατηρεί με τον συνάδελφό της-ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ η επαφή με τον κόσμο, όταν μιλάμε και είναι πολύ ωραίο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να φωτογραφηθώ και να μιλήσω. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με φωτογραφίσουν με τον σύντροφό μου. Είναι ο άνθρωπός μου, εντάξει και να μας βγάλουν μία φωτογραφία. Δεν κρύβομαι, νομίζω ότι δεν υπάρχει και νόημα».

Και κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα: «Νομίζω είναι δύσκολο να δημιουργηθεί έρωτας μέσα από τη δουλειά, γιατί είναι πολύ λεπτές οι γραμμές εκεί πέρα. Έτυχε, δεν ξέρω τι να πω! Η μαμά μου συμπαθεί πολύ τον σύντροφό μου και τον συμπαθούσε από πριν, οπότε χάρηκε»