Κώστας Κρομμύδας: «Η κόρη μου δουλεύει για να καταλάβει τι σημαίνει μεροκάματο»

Τι δήλωσε για τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου βιβλίου του με τίτλο «Κρασί από τα χείλη σου», ο Κώστας Κρομμύδας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στην Φωτεινή Λάσπα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στα Τρίκαλα, αλλά και για τις δουλειές που έκανε για το μεροκάματο, κάτι που θέλει να περάσει και στην κόρη του.

Αρχικά ο ηθοποιός και συγγραφέας ανέφερε: «Η υποκριτική έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, γιατί δεν θα είσαι πουθενά καλός. Πηγαίνω με πολλή χαρά σε casting από το εξωτερικό».

Και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι τα ατελείωτα καλοκαίρια, τελείωνε το σχολείο και ξεκινούσε μία διαδικασία όπου το σπίτι ήταν ενδιάμεσος σταθμός απλά για να φάμε και να πάμε για ύπνο. Ήμασταν συνεχώς έξω, στα ποτάμια, στα λιβάδια... Αυτήν την ανεμελιά δυστυχώς την έχουν πολύ λίγα παιδιά στην επαρχία».

Δείτε επίσης: Κώστας Κρεμμύδας: «Η αδερφή μου βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού μας» - Η οικογενειακή τραγωδία που κανείς δεν γνώριζε

Ο Κώστας Κρομμύδας μιλάει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε στη συνέχεια για την κόρη του Βάια: «Η κόρη μου λατρεύει το χωριό μας, η μόνη σταθερή είναι αυτές οι 15-20 μέρες στο χωριό και το επιβάλλει γιατί της αρέσει η ανεμελιά. Έχουμε εγκλωβίσει τα παιδιά μας σε δραστηριότητες. Δεν θέλουν πρόγραμμα, αλλά απόλυτη ελευθερία. Τα καλοκαίρια προσπαθούμε η κόρη μου να πάει να δουλέψει με τον παππού της ή σε δουλειές φίλων για να καταλάβει τι σημαίνει “βγάζω ένα μεροκάματο”. Θέλω να κρατάει τη ζωή στα χέρια της, δεν είναι ντροπή να κάνεις μια δουλειά».

Κλείνοντας μίλησε και για τις κοινές στιγμές με τη σύζυγό του, επίσης συγγραφέα, Μαρίνα Γιώτη: «Επειδή λείπει η Μαρίνα με περιοδείες και τα δικά της βιβλία, κι εγώ λείπω άλλες μέρες, δεν συνδυάζονται τα προγράμματά μας. Ο κοινός χρόνος είναι το καλοκαίρι που κάνουμε διακοπές οικογενειακά. Προσπαθούμε όταν είμαστε στην Αθήνα να μην κάνουμε διαφορετικά πράγματα, να περνάμε όσο γίνεται περισσότερο χρόνο».