Άντζελα Δημητρίου: Ακυρώνει την αποψινή της εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Δείτε την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Ακυρώνει την αποψινή της εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες στη ζωή κάθε ανθρώπου περνάει αυτές τις ώρες η Άντζελα Δημητρίου, καθώς μόλις «έχασε» την αγαπημένη της μητέρα σε ηλικία 96 ετών. Προς το παρόν η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια έχει επιλέξει να μην κάνει κάποια δήλωση επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ πριν από λίγο το επιβεβαίωσε και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη αποχαιρετώντας τη. Δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Είναι δεδομένο ότι και η Άντζελα Δημητρίου θρηνεί αυτές τις ώρες, γι' αυτό το λόγο και έχει επιλέξει να μην μιλήσει ούτε μέσα από τα προσωπικά της social media, ενώ με τα νέα δεδομένα επέλεξε να ακυρώσει την αποψινή της εμφάνιση στο Barbarella Live, κάτι που επιβεβαίωσε το νυχτερινό κέντρο με ανακοίνωσή του πριν από λίγη ώρα.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για την Άντζελα Δημητρίου - Πέθανε η μητέρα της

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για την Άντζελα Δημητρίου

Αυτήν την περίοδο η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει με τον Δήμο Αναστασιάδη στο πλευρό της κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Σε ένδειξη σεβασμού ωστόσο, για το γεγονός ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή σήμερα (21/2) το πρωί, η επιχείρηση δέχτηκε την απόφασή της να ακυρώσει την αποψινή της εμφάνιση, και όλο το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό.

«Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο.

Ανακοίνωση Barbarella

Η μεγάλη αγάπη της Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της

Η Άντζελα Δημητρίου έμενε μαζί με την μητέρα της στην ίδια πολυκατοικία και είχε αποκαλύψει την περίοδο της καραντίνας πως: «Μου αρέσει που είμαι στο σπίτι και βλέπω τη μητέρα μου. Είναι μια γυναίκα μεγάλη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Είναι 90 χρονών και πρέπει να την φροντίζουμε, να την αγαπάμε, για να την έχουμε όσο μπορούμε».