Κατερίνα Καινούργιου - Γιώργος Λιάγκας: Τα «καρφιά» on air και η απάντηση της παρουσιάστριας: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Έχουμε νέο beef;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Τη δική της απάντηση στα υπονοούμενα που άφησαν στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή έδωσε πριν από λίγη ώρα η Κατερίνα Καινούργιου. Για την ιστορία να πούμε ότι μετά τη χθεσινή αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για το γεγονός ότι έχει βγάλει τα «γεμίσματα» από το πρόσωπό της, ο παρουσιαστής του Πρωινού και ο συνεργάτης του είχαν μία... αινιγματική στιχομυθία στον αέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε όλο νόημα: «Υπάρχει μία συζήτηση σε εξέλιξη και σε άλλες εκπομπές για το πόσο γελάμε εδώ. Νομίζω πέρασε τα δικά μας όρια και το πρόβλημα άλλων εκπομπών και παρουσιαστών αν και κατά πόσο γελάμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Πραγματικά, θα κάνω μία αποκάλυψη, ότι αν υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο με άλλο κανάλι, θα βάλω όρο να μετράνε πόσο γελάω και να αυξάνονται τα χρήματα που παίρνω ως αμοιβή.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν κάνω τίποτα πια! Έχω βγάλει τα...» - Τέλος οι αισθητικές επεμβάσεις για την παρουσιάστρια του Alpha

Και συμπλήρωσε: «Έχει πει κανείς σε κάποιον ότι εδώ εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει; Από πού προκύπτει αυτό; Στο τέλος τέλος πληρωνόμαστε για να γελάμε όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής εδώ της εκπομπής».

Τότε, ο Βαγγέλης Περρής είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;», με τον παρουσιαστή να απαντάει: «Έχω βγάλει τα… τέτοια».

Δείτε το βίντεο:

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε Γιώργο Λιάγκα - Βαγγέλη Περρή

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα, εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει τα γεμίσματα, δε θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, είναι καλύτερα τα πράγματα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου, με την αναφορά του Βαγγέλη Περρή και του Γιώργου Λιάγκα να είναι σαφής.

Πριν από λίγη ώρα, η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε επάνω στην εν λόγω αναφορά με... emoji με εμετό και έγραψε: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο... Κρίμα...»

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου