Η Κατερίνα Καινούργιου "καρφώνει" την Μαρία Μπακοδήμου: «Με ενοχλεί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά που όλοι ασχολούνται με πόσα βγάζει ο άλλος...»

«Τι είναι αυτό το πράγμα;».

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου

Το "καρφί" πέταξε το πρωί της Τετάρτης 21/2, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαρία Μπακοδήμου, σχετικά με τα όσα είχε δηλώσει για τις χρηματικές απολαβές της παρουσιάστριας του Alpha.

Υπνεθυμίζουμε ότι Μαρία Μπακοδήμου παραδέχτηκε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει τεράστια άλματα και εξέλιξη και μάλιστα αποκάλυψε ότι η Super Κατερίνα αποτελεί μια από τις πιο καλοπληρωμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης (δείτε εδώ όσα είπε).

Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούγιου στην Μαρία Μπακοδήμου

«Με ενοχλεί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά που όλοι ασχολούνται με πόσα βγάζει ο άλλος, είτε είναι παρουσιαστές, είτε ηθοποιοί. Βγαίνει ο καθένας και κατηγορεί γιατί ο ένας κάνει τόσα, ποιος παίρνει πιο πολλά. Ο καθένας με βάση τη δουλειά του πληρώνεται, όσο αξιολογούν οι εργοδότες του και ο ίδιος χειρίζεται όπως θέλει τα χρήματά του. Τι είναι αυτό το πράγμα;».

Η απάντηση της Μπακοδήμου στην Καινούργιου μετά την ανάρτησή της

Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Μπακοδήμου είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια την Κατερίνα Καινούργιου η ίδια έκανε ένα ειρωνικό insta story γράφοντας: ''Μαρία Μπακοδήμου ευχαριστώ για την καλοσύνη''. Την Κυριακή 18/2 λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου της απάντησε φανερά ενοχλημένη με καυστικό σχόλιο στην Καινούργιου.

«Δεν ξέρω ρε παιδιά... είναι τίποτα στους πλανήτες, που άλλο λες, άλλο καταλαβαίνει ο άλλος και αλλιώς το εισπράττει; Εμείς εχθές ύμνο κάναμε σχεδόν μου το έγραψαν και στο twitter και ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου: ''Μαρία Μπακοδήμου ευχαριστώ για την καλοσύνη".

Δηλαδή έχω σκεφτεί, ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή κάποιος της το είπε για να τη φυτιλιάσει έχοντας ακούσει το χιούμορ, που έκανα για τον Χασαπόπουλο, ένα δεύτερο το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά ή το τρίτο, το κάνει για να κάνει θόρυβο, για να έχουμε να λέμε. Όπως και να έχει εγώ Κατερίνα μου σου αφιερώνω αυτό...», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε: «Ευτυχισμένη να είσαι, να είσαι καλά βρε».