Σοκάρει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι...»

«Του φαινόταν πολύ αστείο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου το πρωί της Τετάρτης 21/2, μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4. Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που προβλήθηκε, σχετικά με την λεκτική κακοποίηση. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί σε κοινή παρέα και κάποιος την προσέβαλε χωρίς να το καταλάβει.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, έχει μοιραστρεί δικές της ιστορίες και εμπειρίες μέσα από την εκπομπή. Πριν από μερικές ημέρες, με αφρομή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Στάη και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από μεγαλοεκδότη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε μέσα πως πολύς κόσμος έχει φύγει από το γραφείο του συγκεκριμένου κλαίγοντας (δείτε εδώ).

Η εξομολόγηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε την ώρα που τα λέμε. Χθες ήμουν σε ένα περιβάλλον που κάποιος με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλει, αλλά δε νοιάστηκε κιόλας. Βέβαια του απάντησα. Με πρόσβαλε λέγοντας ένα αστειάκι. Δεν ήθελε να με προσβάλει. Έλεγε, “δεν έβρισκα το δρόμο, Πόντια ε; Ούτε Πόντια να ήμουν”. Αστείο ε;

Αυτό το αστείο γιατί το λέμε ακόμα το 2024; Εγώ που είμαι Πόντια, παρεξηγούμαι. Λέγαμε παλιά ότι δεν παρεξηγούνται οι Πόντιοι και γελάνε με αυτά. Ε, δε γελάμε. Δεν είναι ρατσιστικός λόγος αυτός; Και ξέρεις, το είπε μια, δε μίλησα, το είπε δυο, δε μίλησα. Την τρίτη, μίλησα. Του φαινόταν πολύ αστείο. Και σε πολύ κόσμο φαίνεται αστείο αυτό. Εγώ μίλησα, είπα, "αν ήσουν Πόντια θα τον έβρισκες το δρόμο"» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Το σχόλιο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το Μάρκο Σεφερλή

Στις αρχές του νέου έτους, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος συζητησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αν υπάρχουν όρια στην κωμωδία και αν το πολιτικά ορθό μπορεί να επηρεάσει το συγκεκριμένο είδος θεάτρου.

Με τη σειρά η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και εξέφρασε την προσωπική της γνώμη αναφορικά με το είδος της κωμωδίας που κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής. Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί του και πως έχει τύχει γελάσει με τα κείμενά του, ωστόσο δεν προτιμάει το χιούμορ του.

«Η κωμωδία απευθύνεται σε όλον τον κόσμο το ίδιο; Υπάρχει ένοχο χιούμορ; Να πω πάλι το παράδειγμα του Σεφερλή, ο οποίος είναι τεράστιος σε αυτό που κάνει. Μπορεί να δω Σεφερλή - δεν θα δω επί τούτου, γιατί ξέρεις για ποιον λόγο...για το politically correct - αλλά θα δω, γιατί παίζει κάπου και φυσικά θα γελάσω. Δεν θα γελάσω άμα τον δω ντυμένο γυναίκα, αυτό δεν μου φαίνεται αστείο. Με την ατάκα θα γελάσω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Ούτε και εγώ θα γελάσω άμα τον δω ντυμένο γυναίκα, αλλά έχει πολύ ωραία αστεία», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου όμως που δεν θα παραδεχθεί ότι γελάει με τα αστεία του Μάρκου ή μπορεί να μην παραδεχτεί ότι δε γελάει με τα αστεία τα δικά σου», τόνισε στη συνέχεια η Ζαμπέτογλου.