Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πότε παίρνει εξιτήριο; - Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της

Τι αποκαλύπτει ο image maker της ηθοποιού Χάρης Αργυρός

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Για την πορεία της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2, στην εκπομπή Στούντιο 4, ο image maker της ηθοποιού Χάρης Αργυρός, αποκαλύπτωντας μάλιστα ότι εξοργίστηκε με τα δημοσιεύματα για τη διαθήκη της, Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε λίγο πριν πάει για γύρισμα σε μουσική εκπομπή.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε ένα ξέσπασμα μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται για τα σχόλια που έγιναν σχετικά με την υγεία της το τελευταίο διάστημα απαντώντας σε εκείνους που έγραψαν για την υγεία της και για την περιουσία της, αναφέροντας πως είναι ζωντανή και ανυπομονεί να γυρίσει στο σπίτι της (δείτε εδώ).

Όσα αποκάλυψε ο Χάρης Αργυρός για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαμπουντζάκη

«Η Ζωζώ είναι μια χαρά. Ενημερώνεται για τα πάντα από έμενα. Οπότε για το θέμα της διαθήκης εξοργίστηκε πάρα πολύ αλλά προέχει η υγεία πάνω από όλα. Είναι πολύ συγκινημένη από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Μου λέει να μεταφέρω τις ευχαριστίες της και την αγάπη της...» είπε αρχικά.

Σχετικά με το πότε θα πάρει εξητήριο απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα είναι την Παρασκευή. Θα το κρίνουν οι γιατροί, αύριο θα μας πουν επίσημα. Είναι πολύ καλά, επανέρχεται και θέλει να βγει από το νοσοκομείο. Κάνει τις ασκήσεις της, σιγοτραγουδάει και μου ζητάει ρούχα για να βγει από το νοσοκομείο. Θέλει να είναι περιποιημένη και δεν της αρέσει το κρεβάτι του νοσοκομείου».

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την κατάσταση της υγείας της

Ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος, την επισκέπτεται καθημερινά και το βράδυ της Κυριακής 18/2 η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, τον συνάντησε έξω από την κλινική, με την δημοσιογράφο να του αποσπά κάποιες δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της καλής του.

«Η Ζωζώ είναι καλά. Είμαι κάθε μέρα στο πλευρό της. Η ψυχολογία της είναι καλά κι ανεβασμένη. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο οπωσδήποτε, είναι θέμα γιατρών. Είναι δυνατή και σαν χαρακτήρας και σαν οργανισμός. Την πήραν τηλέφωνο οι φίλοι και οι γνωστοί της», ανέφερε.

Δηλώσεις έκανε και ο συνεργάτης της, Χάρης, στα χέρια του οποίου λιποθύμησε η καλλιτέχνιδα. «Η Ζωζώ είναι αισιόδοξη. Η διάθεσή της σε σχέση με το Σαββατοκύριακο άλλαξε. Μέρα με τη μέρα ανακάμπτει και κερδίζει τον χρόνο. Τρέφεται και καλύτερα. Δεν έχει χάσει την ενέργειά της. Χθες, όλο το απόγευμα ήθελε να βλέπει εκπομπές και τα βίντεό της. Μου ζήτησε τι ρούχα να της πάω και πού θα πάμε μόλις βγει», σημείωσε.