Γιάννης Καπετάνιος: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι μεγάλη καρδιά, συγχώρεσε τον Γιώργο Λαμπάτο, του έδωσε και δουλειά»

Ο ηθοποιός στήριξε τον συνεργάτη του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Καπετάνιος: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι μεγάλη καρδιά, συγχώρεσε τον Γιώργο Λαμπάτο, του έδωσε και δουλειά»

Την ανάκληση της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Γιώργου Λαμπάτου, μετά από προσωπική απόφαση του Μάρκου Σεφερλή, σχολίασε ο Γιάννης Καπετάνιος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός, που ακούγεται ότι το Σάββατο θα βρίσκεται στο J2US, στο πλευρό της Μαρίας Καρλάκη ήταν σίγουρος για την μεγαλοψυχία του Μάρκου Σεφερλή, και πως τελικά δεν θα έπαιρνε ποτέ το χρηματικό ποσό που είχε επιδικαστεί υπέρ του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καπετάνιου

«Εννοείται ότι το περίμενα. Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς κιαι τους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Τον συγχώρεσε, ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή

Τι αποκάλυπτε ο Γιώργος Λαμπάτος για την υπόθεση

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε βγει σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Δευτέρας 12/2 και μίλησε για τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση και η διαμάχη που είχε κάποτε με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο τελευταίος, μαθαίνοντας για την οικονομική καταστροφή του πρώτου, αποφάσισε να δώσει τέλος στην δικαστική τους σύγκρουση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αποφάσισε να του κάνει πρόταση συνεργασίας για τη νέα παράσταση που ετοιμάζει για το θέατρο, αφήνοντας ό,τι είχε συμβεί μεταξύ τους πίσω του. Ο ίδιος, λοιπόν, είναι πολύ συγκινημένος γι' αυτό, αισθάνεται σαν να ξαναγεννιέται με την ευκαιρία που του δίνεται.

«Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα με τίποτα! Ήμουν εγκλωβισμένος και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να απεγκλωβιστώ από όλη αυτή την ιστορία. Όμως άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο θαύμα ήταν που ο Μάρκος με απάλλαξε από αυτή την καταδικαστική απόφαση, κάνοντας ανάκληση της απόφασης αυτής, ώστε να αρχίσω να βλέπω ουρανό. Και το δεύτερο ήταν που με πήρε στον θίασο, που δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου και τη φαντασία μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.