Βασίλης Θωμόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξέρω αν θα φύγει εύκολα από πάνω του αυτή η...» - Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του 50-50

«Σίγουρα θα είναι κάτι πιπεράτο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε το πρώι της Τετάρτης 21/2, στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, ο γνωστός σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, Ο ίδιος μάλιστα, απάντησε σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα μαζί με τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις μετά τις καταγγελίες και τα δικαστήρια για παρενοχλήσεις και βιασμούς. Ο ηθοποιός κατέρρευσε και οικονομικά, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να βρει νέα δουλειά για να επιβιώσουν (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει η σύζυγός του).

Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Θωμόπουλος για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε. Δεν είχα καλές σχέσεις με τον Πέτρο ήδη πριν συμβούν όλα αυτά για δικούς μας λόγους. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του, δεν ξέρω όμως αν η επιστροφή του στο θέατρο θα είναι εύκολη. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει τον δρόμο να παλέψει για αυτά που αγαπάει. Είναι ένα αναμφισβήτητο ταλέντο, πρέπει να βρει τον τρόπο να επανέλθει. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το κάνει βέβαια...»

«Δεν ξέρω αν θα φύγει εύκολα αυτή η σκιά από πάνω του, όπως επίσης εάν θα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Οι παραγωγοί από πλευράς marketing σίγουρα θα σκεφτούν ότι: εφόσον έχω τον Πέτρο, σίγουρα θα είναι κάτι πιπεράτο.

Το θέμα είναι και η ψυχή αυτού του ανθρώπου σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, το οποίο φυσικά σε τσακίζει. Η ζωή του Φιλιππίδη είναι στο θέατρο, εγώ τον ξέρω από παιδί» ανέφερε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Οι 3 προτάσεις που έχει δεχτεί

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχαν την πληροφορία πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις για την φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με αφορμή την επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την δολοφονία του Χάσκι στην Αράχωβα, τον ρώτησε σχετικά:

«Δεν θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως όμως τα ρεπορτάζ τα δικά σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρέπει να επισημάνω ότι ο καλλιτεχνικός λώρος ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και στους πολίτες αυτής της χώρας δεν έχει διαλυθεί και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες τηλεθεάσεις που έκαναν το σήριαλ το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, έχω μια εντολή. Το εφετείο θα γίνει το 2024, από εκεί και πέρα θα γίνει; θα αναβληθεί; Δεν ξέρω», ανέφερε στις 8/12/23 ο δικηγόρος.

Ενώ, για το πως βιοπορίζεται πλέον που δεν εργάζεται, απάντησε: «Όταν κάποια στιγμή το συζήτησα αυτό το θέμα, ξέρεις τι μου είπε; Όποιος ενδιαφέρεται το πως ζω να με πάρει να τον ρωτήσω. Είναι πολύ ευαίσθητα... δεν είναι σωστό για εμένα να πω κάτι περισσότερο».