Ελπίδα Νίνου: Τι δουλειά κάνει η σύζυγός του Πέτρου Φιλιππίδη - Αγωνία για το τι θα συμβεί από τέλος Φλεβάρη

Θα χάσει τη δουλειά της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες οικονομικές καταστάσεις βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου. Μετά τις καταγγελίες και τα δικαστήρια για παρενοχλήσεις και βιασμούς, ο ηθοποιός κατέρρευσε και οικονομικά, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να βρει νέα δουλειά για να επιβιώσουν.

Όπως έγινε γνωστό τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα Τρίτη 20/2 ωστόσο έγινε γνωστό που ακριβώς εργάζεται η Ελπίδα Νίνου.

Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου, η Ελπίδα Νίνου εργάζεται στις θεατρικές σκηνές του Γιάννη Κέντ. Όχι όμως στο υποκριτικό κομμάτι, αλλά στο διοικητικό. Ωστόσο, τέλος Φλεβάρη λήγει η σύμβαση που είχε υπογράψει, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει να εργάζεται εκεί, καθώς ο Γιάννης Κεντ λένε πως θα σταματήσει να χρηματοδοτεί δικές του παραστάσεις.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες, που δέχτηκε για βιασμό και απόπειρα βιασμού, τους μήνες φυλάκισής του και την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε εδώ) φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να πάρει τη ζωή του πίσω.

Οι αλλαγές ήταν πολλές και κομβικές για τον ηθοποιό τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα είχε επιλέξει τη σιωπή και την απομόνωση στο σπίτι του. Η μοναδική έξοδος του ήταν στις δικαστικές αίθουσες με τον ίδιο να είναι σκεπτικός με το βλέμμα κατεβασμένο προς τα κάτω.

Πρόσφατα είδαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να κάνει μια σπάνια βόλτα στη Γλυφάδα για ψώνια. Αποκλειστικά ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον ηθοποιό χαμογελαστό με παρέα να επισκέπτεται κατάστημα με γυαλιά.

Ο όψη του δείχνει καλύτερη από άλλες φορές, ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να δείχνει πολύ αδυνατισμένος. Η διάθεση του σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς χαμογελούσε κατά τη διάρκεια που περπατούσε στα μαγαζιά.

Πέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος - ΓλυφάδαΠέτρος Φιλιππίδης - ΈξοδοςΠέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος - ΧαμογελαστόςΠέτρος Φιλιππίδης Βόλτα