Πέτρος Φιλιππίδης: Τι δουλειά κάνει σήμερα μαζί με την Ελπίδα Νίνου για να ζήσουν

«Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Δευτέρα 19/2 αναφέροντας πως στις 3 Ιουνίου ο ηθοποιός θα καθίσει ξανά στο εδώλιο. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο εφετείο μετά τις καταγγελίες απέναντι του για βιασμούς και απόπειρες.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη νέα καθημερινότητα του ηθοποιού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και τον μοναχογιό τους.

Τι δουλειά κάνουν σήμερα Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου

«Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εργάζεται γιατί πρέπει να επιβιώσει», αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μεταφέροντας μάλιστα τα λόγια του ηθοποιού.

«Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος "Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα", είναι τα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη», λέγοντας επίσης πως έχουν μετακομίσει σε μια περιοχή για να μπορούν να πληρώνουν το ενοίκιο.

Δείτε επίσης: H πρώτη επίσημη βόλτα μετά από 4 χρόνια κατακραυγής - Χαμογελαστός για ψώνια σε μαγαζί της Γλυφάδας

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την επικοινωνία με την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 18/1, θέλησε να αναφερθεί στην επικοινωνία που είχε με την σύζυγο του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία του εξομολογήθηκε πως και εκείνη αλλά και ο σύζυγός της είναι πολύ θυμωμένοι με όσα αναφέρονται στα τηλεοπτικά πλατό για εκείνους.

Από την εξίσωση αυτή δεν βγήκε και η συγκεκριμένη εκπομπή, με την Κατερίνα Καινούργιου να αισθάνεται αμήχανα με αυτή την δήλωση, προσπαθώντας να εξηγήσει πως πάντα προσπαθούσε η ίδια, αλλά και όλη η ομάδα της, να μείνουν ουδέτεροι.

«Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω... Έχω μιλήσει σε ανοιχτή ακρόαση με τη γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη από άλλο τηλέφωνο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω. Το σκέφτηκα με την έννοια του ότι ήταν πάρα πολύ αρνητική με ό,τι έχει ειπωθεί και πάρα πολύ θυμωμένοι και ο Πέτρος και αυτή και με την εκπομπή μας και γενικότερα. Εγώ τους καταλαβαίνω. Το τεκμήριο της αθωότητας για τόσο προβεβλημένα πρόσωπα που τα ξέρουμε, είναι διαφορετικό.

Για τον Πέτρο το τεκμήριο αθωότητας θα έπρεπε να είναι κόρην οφθαλμού. Όταν ρεπορταζιακά το αντιμετωπίζεις, βγαίνεις και κάνεις, αν αθωωθεί συνολικά -που έχει αθωωθεί για κάποιο πράγμα- θέλω να πω ότι όσο πιο γνωστός είσαι τόσο το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να γιγαντώνεται. Για εμένα στην Ελλάδα για όλες τις υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατιέται», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: Η μόνη λέξη που ψέλλισε η Ελπίδα Νίνου στις έντονες ερωτήσεις δημοσιογράφου του Super Κατερίνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Έχει φιλοξενηθεί στον τριπλάσιο χρόνο στην εκπομπή μας και ο κύριος Δημητρακόπουλος είπε συγκεκριμένα για την εκπομπή μας ότι "βγαίνω σε εσάς γιατί έχετε κρατήσει μία πιο ουδέτερη στάση" και αυτό είναι από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη», με εκείνον να συνεχίζει:

«Αν αθωωθεί σε τέσσερα χρόνια, θα πάρουμε πίσω την άποψή μας για αυτό το πράγμα; Να περιμένουμε η δικαιοσύνη να αποφανθεί. Έχω μία σειρά από πρόσωπα που στη συνείδηση του κόσμου είναι καταδικασμένα. Εκεί μπορεί να νιώθει όχι παράπονα, αλλά να είναι έξαλλος».