Η μόνη λέξη που ψέλλισε η Ελπίδα Νίνου στις έντονες ερωτήσεις δημοσιογράφου του Super Κατερίνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η αντίδρασή της μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η μόνη λέξη που ψέλλισε η Ελπίδα Νίνου στις έντονες ερωτήσεις δημοσιογράφου του Super Κατερίνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, από τότε που βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου και επέστρεψε στο σπίτι του, έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πουλά τα ακίνητά του για να επιβιώσει ενώ αναζητά οποιουδήποτε είδους εργασία.

Εξαφανισμένη παραμένει και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία έμεινε στο πλευρό του καθ' όλη τη διάρκεια, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός είναι αθώος. Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ωστόσο, τη συνάντησε πριν από μερικές ημέρες στους δρόμους της Αθήνας, και έτσι η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου έσπευσε να της κάνει μερικές ερωτήσεις (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση του γιου τους, Δημήτρη).

Η αντίδραση της Ελπίδας Νίνου στις ερωτήσεις δημοσιογράφου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Θα μας πείτε δύο λόγια; Τι κάνετε; Πώς είστε; Πώς είναι ο κύριος Φιλιππίδης; Θα μας πείτε δύο λόγια; Πώς είναι ο κ. Φιλιππίδης στην υγεία του; Είναι καλά; Αναζητά εργασία; Πώς πορεύεστε οικονομικά; Έχουμε ακούσει ότι αναζητά οποιουδήποτε είδους εργασία. Θα μας πείτε μόνο αν είστε καλά; Είναι καλά ο κ. Φιλιππίδης; Δεν θέλετε να μου μιλήσετε και να μου πείτε έστω αν είναι καλά; Μόνο δύο λόγια να μας πείτε. Δεν θέλετε, ευχαριστώ», έλεγε η ρεπόρτερ.

Το μόνο που ψέλλισε η ίδια, όμως, ήταν απλώς μία: «Καλημέρα» και συνέχισε να προχωρά, εμφανώς εκνευρισμένη που η δημοσιογράφος την ακολουθούσε.

Δείτε επίσης: Σε δύσκολη οικονομική θέση ο Πέτρος Φιλιππίδης - Πόσα χρήματα θα παίρνει από τις επαναλήψεις του 50-50