Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του γιου του, Δημήτρη μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Που πήγε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης στάθηκε "βράχος" στο πλευρό του πατέρα του, Πέτρου, όταν δικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Μήνες λοιπόν μετά την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε ποια ήταν αυτή), ο νεαρός ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης βρέθηκε στην Επίδαυρο όπου απόλαυσε το έργο «Ιππόλυτος του Ευρυπίδη» και πόζαρε χαμογελαστός στα φλας των φωτογράφων.

Να σημειώσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν μερικές εβδομάδες απόλαυσε το γιο του στην παράσταση «Berlin Alexanderplatz», στην οποία έπαιζε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ωστόσο αποχώρησε πριν τελειώσει η παράσταση.

H δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Φιλιππίδη στην Επίδαυρο

Δημήτρης Φιλιππίδης έξοδος

Ο Φιλιππίδης επέστρεψε στην tv μέσω επαναλήψεων - Τι γράφτηκε;

Ήταν γεγονός κι έγινε πράξη! Επέστρεψε στην τηλεόραση η αγαπημένη σειρά του Mega, το 50-50. Τα τρία ζευγάρια, είναι έτοιμα να μας χαρίσουν ξανά αμέτρητες στιγμές γέλιου. Ωστόσο μετά τα γεγονότα που έχουν προκύψει με τις κατηγορίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη το κοινό έχει διχαστεί. Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

Μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού περίμενε πως και πως τις επαναλήψεις αυτού του σίριαλ, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι άλλοι έχουν ταυτίσει την επιστροφή του 50-50 στους δέκτες τους με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπήρξαν πολλοί που εναντιώθηκαν στην απόφαση του Mega να προβάλλει ξανά μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, εξαιτίας των κατηγοριών και των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος του όπως όλοι γνωρίζουμε, για απόπειρες βιασμών, για τις οποίες και έχει καταδικαστεί (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Βασίλη Θωμόπουλου σχετικά με την επανάληψη της σειράς).

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την επαναπροβολή της σειράς 50-50: