Πέτρος Φιλιππίδης: H πρώτη επίσημη βόλτα μετά από 4 χρόνια κατακραυγής - Χαμογελαστός για ψώνια σε μαγαζί της Γλυφάδας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες, που δέχτηκε για βιασμό και απόπειρα βιασμού, τους μήνες φυλάκισής του και την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε εδώ) φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να πάρει τη ζωή του πίσω.

Οι αλλαγές ήταν πολλές και κομβικές για τον ηθοποιό τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα είχε επιλέξει τη σιωπή και την απομόνωση στο σπίτι του. Η μοναδική έξοδος του ήταν στις δικαστικές αίθουσες με τον ίδιο να είναι σκεπτικός με το βλέμμα κατεβασμένο προς τα κάτω.

Η πρώτη επίσημη βόλτα του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες και τα δικαστήρια

Πρόσφατα ωστόσο είδαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να κάνει μια σπάνια βόλτα στη Γλυφάδα για ψώνια. Αποκλειστικά ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον ηθοποιό χαμογελαστό με παρέα να επισκέπτεται κατάστημα με γυαλιά.

Ο όψη του δείχνει καλύτερη από άλλες φορές, ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να δείχνει πολύ αδυνατισμένος. Η διάθεση του σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς χαμογελούσε κατά τη διάρκεια που περπατούσε στα μαγαζιά.

Πέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος - Γλυφάδα
Πέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος
Πέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος - Χαμογελαστός
Πέτρος Φιλιππίδης Βόλτα

«Άνθρωπος είναι, δε μπορεί να βγει κι αυτός λίγο;»

Ο Μάνος Ιωάννου δέχθηκε ερωτήσεις με μία να αφορά στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη του.

«Άνθρωπος είναι, τι να σχολιάσω εγώ σε αυτό; Πρέπει να είναι σπίτι του; Δε μπορεί να βγει κι αυτός λίγο; Δεν έχω καταλάβει. Δεν προσπαθεί να επανενταχθεί, ενταγμένος είναι. Είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό. Έχω δουλέψει μαζί του και δεν με έχει επηρεάσει σε κάτι. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Αν βρισκόμασταν στη δουλειά, εννοείται πως θα ήθελα να δουλέψω μαζί του», είπε ο Μάνος Ιωάννου στο Πρωινό Σουσού.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης; Οι 3 προτάσεις που έχει δεχτεί