Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά, μας λείπεις...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του

«Δέκα χρόνια είναι πολλα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 21/2, ο Πυγαμλίων Δαδακαρίδης για τον φίλο και συνάδελφό του, Σάκη Μπουλά, ο οποίος σαν σήμερα 10 χρόνια πριν, έφυγε από την ζωή. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στις επιτυχημένες σειρές 50-50 και Οικογένεια βλάπτει.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τον Σάκη Μπουλά

O γνωστός ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του Σάκη Μπουλά και ένα συγκινητικό κείμενο, προκειμένου να εκφράσει, 10 χρόνια μετά, την τεράστια απώλεια. «Δέκα χρόνια είναι πολλα είναι λίγα δεν ξέρω δεν καταλαβαίνω πολλα αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε μας λείπεις...»

Δείτε επίσης: Γιάννης Ζουγαννέλης: «Στα τελευταία του δεν ήταν...» - Συγκινεί ο ηθοποιός για τον Σάκη Μπουλά

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ούστα για τον Σάκη Μπουλά

Στο παρελθόν, η Αλεξάνδρα Ούστα, στην εκπομπή “Μαμά-δες είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε εκπομπή που την απέκλεισε γιατί δεν ήθελε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση. Δηλαδή σαν, «παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι» αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή.

Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το περίμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξ αρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα.