Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Ο βηματοδότης του πατέρα του, ο φόβος με τα αεροπλάνα, και οι... «συναισθηματικές περιπετειούλες»

Ο τραγουδιστής τα είπε όλα!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Ο βηματοδότης του πατέρα του, ο φόβος με τα αεροπλάνα, και οι... «συναισθηματικές περιπετειούλες»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά και την προσωπική του ζωή. Όπως αποκάλυψε, όταν παραιτήθηκε από τη δουλειά του για την μουσική, ο πατέρας του έβαλε βηματοδότη, ενώ και τα πρώτα του βήματα δεν ήταν εύκολα, ούτε επαγγελματικά, ούτε στον γάμο του.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Αναγκάζομαι να παραιτηθώ από την δουλειά μου. Ήταν οι γονείς μου που με σπούδασαν, πήγαινα στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά με έστειλαν στο Deree, στρατό... Ο πατέρας μου μού είπε ότι πρέπει να δουλέψω και άρχισα. Όταν σταμάτησα, ο πατέρας μου έβαλε βηματοδότη από το άγχος του. Μετά από ένα-δύο χρόνια όταν είδε τι χρήματα βγάζω και πώς όλος ο κόσμος ήξερε το όνομά μας και μας αγαπούσε, άρχισε να του αρέσει. Του έδωσε ζωή αυτό το πράγμα!», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος - «Μου χρέωναν σχέσεις με όποια έκανα ντουέτο»

Όπως συμπλήρωσε, τον βοήθησε και να διαχειριστεί τα οικονομικά του: «Εγώ πήγαινα στο στούντιο και έγραφα τραγούδια, στα μαγαζιά να τραγουδήσω και στις τηλεοράσεις για να τα προωθήσω. Στα χέρια μου δεν είχα πιάσει ούτε πενηνταράκι, όλα πήγαιναν σε εκείνον, και πάλι καλά, ήταν σαν άτυπος μάνατζερ, μη αμειβόμενος. Είχε τις εμπειρίες του, ήξερε τι να κάνει και με βοήθησε πολύ σε αυτόν τον τομέα».

Το πρώτο ταξίδι του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου είχε... ανατροπές

Στη συνέχεια ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος αναφέρθηκε στην πρώτη του εμφάνιση στο εξωτερικό, που ήταν περιπετειώδης: «Έπρεπε να πάω στην Ισπανία που με είχε καλέσει η ανάλογη ΕΡΤ. Είμαι προληπτικός και φοβάμαι και τα αεροπλάνα. Την ημέρα που έπρεπε να ταξιδέψω, διάβαζα το ζώδιό μου και έλεγε ότι οι Ταύροι δεν πρέπει να ταξιδέψουν. Με τραβούσαν με το ζόρι, μπήκα στο αεροπλάνο, μπροστά και πίσω ήταν κάτι τύποι που απελαύνονται! Η εμπειρία ήταν τραγική. Να μπαίνω σε αεροπλάνο που φοβόμουν, το ζώδιο να λέει να μην ταξιδέψω και να είμαι περιστοιχισμένος από εγκληματίες. Όλα πήγαν καλά, ο κόσμος ήταν τόσο ενθουσιώδης που τα ξέχασα όλα».

Στη συνέχεια ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μίλησε για τον γάμο του, αλλά και για τις «συναισθηματικές περιπέτειες» που έζησε αργότερα: «Κράτησε μια οχταετία-δεκαετία όλο αυτό με την επιτυχία. Το χάρηκα, με χάρηκε, με ξεζούμισαν. Τα κακά είναι η κούραση, τεράστιο άγχος, η έλλειψη των ανθρώπων που αγαπάς. Ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω και παιδιά στην αρχή της καριέρας μου. Δεν θα είχα προλάβει να κάνω, που είναι μια μεγάλη παρένθεση στη ζωή ενός ανθρώπου. Μόλις έκανα την μεγάλη επιτυχία έκανα γάμο και παιδιά. Ήμουν τόσο απογειωμένος που δεν μπορούσα να γειωθώ με την έννοια να πάω σπίτι, να είμαι καλός οικογενειάρχης, γι' αυτό ίσως τους είχα λείψει στην τρυφερή τους ηλικία».

Μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Μετά σταμάτησα, τα έκοψα μαχαίρι όλα. Έβλεπα ότι η ενέργεια που είχα και σαν άνθρωπος δεν…Είχα και περιπετειούλες συναισθηματικές που με είχαν κουράσει. Χώρισα 5-6 χρόνια μετά τον γάμο. Δεν έβλεπα την πρώην σύζυγό μου, δεν είχαμε κοινό χρόνο. Ο έρωτας είναι κάτι που αγχώνει! Θες να είσαι εκεί εντάξει αλλά δεν μπορείς. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο, να επενδύσεις σε μια σχέση. Το γεγονός ότι δεν έβλεπα τα παιδιά μου όσο ήθελα, σταμάτησα και πήγαινα διακοπές, να τα βλέπω πιο συχνά».