Απολαυστικός ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μην αρχίσετε να με λέτε “παππού” τώρα!»

«Έλεγα στον γιο μου να μην μπλέξει με τίποτα μαλ...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Απολαυστικός ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μην αρχίσετε να με λέτε “παππού” τώρα!»

Έναν απολαυστικό διάλογο είχε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τους παρουσιαστές της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής μίλησε για τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει, ενώ η κόρη του τον περασμένο Αύγουστο τον έκανε παππού. Η αντίδρασή του στο άκουσμα της λέξης είχε πλάκα, με τον ίδιο πάντως να σημειώνει ότι δεν τον πειράζει.

Στην αρχή μίλησε για την απόφαση των παιδιών του να μην ακολουθήσουν τα δικά του βήματα, πέρα από μία φοιτητική απόπειρα του γιου του. «Όσο σπούδαζε είχε ένα γκρουπ και έπαιζαν σε διάφορα μαγαζιά. Του έλεγα να μην μπλέξει με τίποτα μαλ... εννοώντας ναρκωτικά και περίεργους ανθρώπους. Μου έλεγε “όχι”, αλλά μου ζητούσε χρήματα. Τον ρωτάω τι τα κάνει, μου είπε ότι θα μου πει σ' ένα μήνα, κι έρχεται να μου φέρει ένα CD με τραγούδια από το γκρουπ του. Πλήρωναν στούντιο και έγραφαν, δεν ήθελαν στο δικό μου και ντρέπονταν», είπε αρχικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Δείτε επίσης: Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Ο βηματοδότης του πατέρα του, ο φόβος με τα αεροπλάνα, και οι... «συναισθηματικές περιπετειούλες»

Η αναφορά του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου στον εγγονό του

Και συμπλήρωσε μιλώντας για το μεγάλο δώρο που του έκανε η κόρη του: «Ο γιος μου ασχολείται με τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι σε μια μεγάλη εταιρεία, πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Η κόρη μου δουλεύει σε μία μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία επικοινωνιών, μου έκανε κι ένα μεγάλο δώρο τον Αύγουστο, το είπαμε κι αυτό... Μην αρχίσετε να με λέτε παππού τώρα! Είναι “κάπως”, γιατί όταν λέγαμε “παππούδες” κάποιους τους κοροϊδεύαμε, και τώρα ήρθε η σειρά μου. Αλλά δεν με πειράζει, όλα στη ζωή είναι καλοδεχούμενα, είναι μία φυσική ροή».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον χρόνο που περνάει, λέγοντας ότι σε άλλους δεν φέρεται και τόσο καλά. «Και οι παλιές θαυμάστριες έχουν μεγαλώσει, κάποιες δεν τις αναγνωρίζω, όπως και κάποιους συμμαθητές μου. Κάποιοι μεγαλώνουν πολύ... Τις προάλλες ήταν ένας κύριος και μου έλεγαν να μπει μέσα γιατί είναι ηλικιωμένος. Ήταν συμμαθητής μου! Ο χρόνος είναι αμείλικτος», κατέληξε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.