Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το πιο σημαντικό από όλα, που το καταλαβαίνεις όταν κάνεις παιδιά είναι...» - Το σχόλιο του για τις δηλώσεις του Νίκου Μωραΐτη

«Όταν γίνεσαι παράδειγμα, τα παιδιά ακολουθούν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το πιο σημαντικό από όλα, που το καταλαβαίνεις όταν κάνεις παιδιά είναι...» - Το σχόλιο του για τις δηλώσεις του Νίκου Μωραΐτη

Tις δηλώσεις του Νίκου Μωραΐτη, σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2, στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του στιχουργού για την σχέση του με την κόρη του.

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον ρόλο του γονιού

«Το πιο σημαντικό από όλα που το καταλαβαίνεις όταν κανείς παιδιά είναι ότι πρέπει να γίνεις παράδειγμα όχι να λες. Όταν γίνεσαι παράδειγμα, τα παιδιά ακολουθούν. Όταν πεις κάτι σε ένα παιδί θα κάνει το ακριβώς αντίθετο. Είναι λογικό.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βόλτα και παιχνίδια με τον μικρό Πάρη στην παιδική χαρά - Απόλαυσαν τον ήλιο πατέρας και γιος

Όποτε αυτό που είπε μου άρεσε πάρα πολύ γιατί το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας. Όποτε αν είναι να γίνει κάποια αλλαγή πρέπει να τη δώσουμε στα παιδιά μας για να την κάνουν. Τα παιδιά μαθαίνουν και αναπτύσσονται παρά πολύ γρήγορα σε όλους τους τομείς» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις του για τον γιο του και την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 20/2, και απάντησε για την ζωή του με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη, ενώ σχολίασε και διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας.

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη. Περιμένω το ξύπνημα, το πέσιμο, την αλλαγή πάνας. Το καθένα έχει την ομορφιά του. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας και μητέρα αντίστοιχα», δήλωσε σε άλλο σημείο για τον γιο του.

Και με αφορμή το γεγονός πως έχει μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος, αλλά και η σύντροφός του για το couples therapy που έχουν κάνει, ανέφερε: «Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση. Εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις σου και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό υπάρχει μια βοήθεια».