Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βόλτα και παιχνίδια με τον μικρό Πάρη στην παιδική χαρά - Απόλαυσαν τον ήλιο πατέρας και γιος

Δείτε την τρυφερή του ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του, Πάρη, έκανε την Τρίτη 13/2, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ιωάννα Τούνη, περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τον γιό τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πραγματοποιήσει οικογενειακές εκδρομές.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν βρεθεί με φίλους τους στη λίμνη Τσιβλού, που βρίσκεται στον Δήμο Αιγιαλείας του Νομού Αχαΐας, σε υψόμετρο 700 μέτρων περίπου, στις πλαγιές του Χελμού. Εκεί λοιπόν, η Ιωάννα απαθανάτισε τα τοπία και τις φυσικές ομορφιές, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα με εκείνη, τον Δημήτρη και τον Πάρη μερικά από τα οποία δημοσίευσε την Δευτέρα 12/2 στο instagram (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιό του στην παιδική χαρά

Σήμερα λοιπόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδου επέλεξε να περάσει το πρωινό με τον γιό του. Οι δυο τους επισκέφτηκαν τις κούνιες, όπου ο μικρός Πάρης απόλαυσε τον ήλιο και το παιχνίδι με την συντροφιά του μπαμπά του. «Καθημερινές μου γυμναστικές. Βόλτα και Άγιος ο Θεός, έχει τέλεια μέρα» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο στόρυ του.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για τον γιο της, Πάρη

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την ανάρτησή της). 2 περίπου χρόνια μετά βρέθηκε καλεσμένη στην late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1, The 2night show, και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την εμπειρία της...

Εμφανώς συγκινημένη, πέρα από το πως έμεινε έγκυος και πως βίωσε και βιώνει μέχρι και σήμερα την μητρότητα, αναφέρθηκε και στον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας.

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Σίγουρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον κόσμο μου, απαιτεί ενέργεια, έχει κούραση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση, ήρθε ξαφνικά και ήρθε δώρο σταλμένο από τον Θεούλη. Ήταν μια δύσκολη μεταβατική περίοδος γιατί είχα χάσει τη μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Έλεγα ότι “μαμά, θέλω οικογένεια” και τσουπ ήρθε. Είναι Θείο δώρο! Ο μικρός έχει γυρίσει 8-9 χώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες. Δεν το πέρασα εύκολα, δεν κινδύνεψα εγώ ή το μωρό. Αλλά με ταλαιπώρησαν οι εμετοί που ήταν απεριόριστα πολύ σε σημείο που δεν μπορώ να φάω. Ο Δημήτρης έχει ένα περίεργο ένστικτο. Είμαι ο άνθρωπος που δεν σημειώνω ποτέ πότε είμαι αδιάθετη. Και μου λέει ο Δημήτρης μια μέρα “αγάπη μου είσαι έγκυος”. Και το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες του γυμναστηρίου με την Αλεξανδράκη. Εγώ ντρεπόμουν και έβαλα τη Δήμητρα να μου αγοράσει ένα τεστ. Το βλέπει, παθαίνει σοκ και μου λέει “Ιωάννα, είσαι έγκυος”, εννοείται ότι εκείνη την ημέρα προπόνηση δεν έγινε. Ο Δημήτρης ήταν στο γυμναστήριο αλλά δεν του το είπα, του είπα "πάμε για καφέ" και φύγαμε με την Δήμητρα. Του το είπα όταν γύρισα σπίτι του.

Νομίζω ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι συγκεκριμένο να φάνε την περίοδο της εγκυμοσύνης. Νομίζω θέλουν αγάπη, προσοχή και περιποίηση και για αυτό σας στέλνουμε για θελήματα.

Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ ότι θα μου στοιχίσει το σώμα μου λόγω της εγκυμοσύνης. Οι τρεις τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Με σωστή διατροφή και γυμναστική επανέρχεται σιγά σιγά. Δεν αγχώθηκα βέβαια γιατί ήξερα ότι είναι θέμα δουλειάς και στοχοπροσήλωσης. Πήρα 15 κιλά. Έτρωγα μόνο υδατάνθρακα!».